Quantcast
Channel: Vacatures op Gemeentebanen
Viewing all articles
Browse latest Browse all 10780

Medewerker Omgevingsvergunningen - Gemeente Tilburg

$
0
0
Indien je momenteel in vaste dienst bent, blijf je in vaste dienst.
Een dienstverband dat start op payrollbasis, gebaseerd op een tijdelijk contract van 1 jaar en met uitzicht op een vast dienstverband óf een tijdelijke ambtelijke aanstelling voor de duur van 1 jaar met uitzicht op een vaste ambtelijke aanstelling.

Informatie
Het werkveld behelst in zijn algemeenheid het WABO domein en aanverwante werkterreinen zoals bijvoorbeeld de Huisvestingswet.
De medewerker houdt zich in het bijzonder met het volgende bezig:
  • Enkelvoudige omgevingsvergunningaanvragen en vooroverleggen toetsen aan bestemmingsplannen en overige regelgeving
  • Aanverwante vergunningaanvragen toetsen aan regelgeving • Coördinatie, opvragen en verwerken van de benodigde adviezen ten behoeve van toegewezen plannen
  • Communiceren met aanvragers
  • Opstellen van de beschikking
  • Bijhouden van kennis en ontwikkelingen op het vakgebied
  • Bijdragen aan het kennisniveau van het cluster Vergunningen.
  • Het bezetten van de telefoondienst waarbij informatieverstrekking/advisering een belangrijke rol speelt.
  • Zelfstandig plannen, beheren en coördineren van de eigen werkportefeuille
Naast de behandeling van de hierboven genoemde enkelvoudige (aan)vragen treedt de medewerker bij zwaardere/complexe (aan)vragen ook op als zaakverantwoordelijke.
De belangrijkste taken zijn:
  • Interne en externe coördinatie / afstemming
  • Procesbewaking om een zaak af te wikkelen
  • Het onderhouden van contacten met klant (inclusief klagers en andere belanghebbenden)
  • Het integreren van deeltoestemmingen tot één beschikking

Functie-eisen
Werk en denkniveau: HBO
Afgeronde opleiding:
HBO Bouwkunde, Planologie of Ruimtelijke Ordening Afgeronde opleiding ABW1 en ABW2 is een pré

Kennis van:
Ruime ervaring met bouwkundig toetsen, ruimtelijke procedures en het toetsen van bestemmingsplannen.
Ervaring met externe dienstverlening. Ervaring met automatiseringssystemen is gewenst.

Competenties:
  • Resultaatgericht
  • Samenwerken
  • Klantgerichtheid
  • Overtuigingskracht
  • Oordeelsvorming
  • Voortgangscontrole
  • Probleemanalyse

Arbeidsvoorwaarden
Deze functie is ingedeeld in salarisschaal 9 (aanloopschaal 8). Het salaris is afhankelijk van je ervaring en bedraagt minimaal € 2335,- en maximaal € 3805,- bruto per maand.
  • Goede werk-privébalans; een fulltime dienstverband is maximaal 36 uur.
  • Een dienstverband dat start op payrollbasis, gebaseerd op een tijdelijk contract van 1 jaar en met uitzicht op een vast dienstverband óf een tijdelijke ambtelijke aanstelling voor de duur van 1 jaar met uitzicht op een vaste ambtelijke aanstelling.
  • Een individueel keuzebudget van 17,05 % wat je maandelijks opbouwt. Je bepaalt zelf hoe en wanneer je het budget besteedt.
  • Reis je met openbaarvervoer? Jouw reiskosten worden dan volledig vergoed (2e klas).
  • Maatschappelijk relevant werk. Alles wat je doet heeft direct gevolg voor inwoners, medewerkers en partners van de gemeente Tilburg.
Deze vacature wordt tegelijkertijd intern en extern opengesteld.

Contactinformatie
Solliciteer via de onderstaande button. Wil je eerst meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Aart Verheggen, teammanager Vergunningen., via tel nr. 06 53 77 94 97.
Vragen over de sollicitatieprocedure kun je mailen naar personeel@tilburg.nl onder vermelding van vacaturenummer: DVL18-12-13i.
Voor De sollicitatiegesprekken zijn gepland op 22 en 23 januari 2019.

Solliciteer digitaal met onderstaande knop.

Over Gemeente Tilburg
Aantrekkelijke stad
De stad Tilburg en de dorpen Udenhout en Berkel-Enschot liggen in het Hart van Brabant, waar het leven goed is en mensen zich snel thuis voelen. Tilburg is met 215.000 inwoners de zesde stad van het land. Ondernemend, actief, innovatief. Hard werken gaat hier hand in hand met gezelligheid. Cultuurliefhebbers komen volop aan hun trekken bij de vele evenementen, musea en gevarieerde optredens. Door de vele ontwikkelingen in de Binnenstad, Spoorzone en Piushaven wordt het stadshart steeds aantrekkelijker. De prachtige groene omgeving met veel bos nodigt uit om heerlijk te ontspannen. Er zijn prima onderwijsinstellingen op alle niveaus en er is een breed aanbod op het vlak van sport, horeca, zorg en welzijn.

Professionele netwerkorganisatie
Gemeente Tilburg: 1900 professionals en een jaarbegroting van 859 miljoen euro. Een flinke organisatie dus, met een uitgebreid takenpakket en alle uitdagingen die horen bij een grote gemeente.
Een organisatie ook, die in beweging is en steeds meer aansluit bij initiatieven, ideeën en energie in de samenleving. Per opgave bepaalt de gemeente haar rol, met oog voor de belangen die daaromheen spelen. Met een duidelijk doel: samen met burgers en bedrijven zorgen dat mensen prettig in Tilburg kunnen wonen, werken en verblijven.
De gemeentelijke organisatie bestaat uit 19 afdelingen en een Griffie. De sfeer is ontspannen, de lijnen zijn kort en er kan veel. Maar er wordt ook veel verwacht van de medewerkers. Ze zijn klantgericht en resultaatgericht en ze kunnen prima samenwerken. We vragen lef en passie, en uiteraard liefde voor de stad.

Afdeling Dienstverlening
Wie bij de gemeente Tilburg terecht komt met vragen of wensen, komt allereerst in contact met de medewerkers van de afdeling Dienstverlening. Voor burgers en bedrijven vormt deze afdeling de centrale ingang van de gemeentelijke organisatie. Klantgerichtheid en klantvriendelijkheid staan natuurlijk voorop. De medewerkers zorgen ervoor dat de diensten goed toegankelijk zijn. Of het nu gaat om de balies in de Stadskantoren, de telefonische bereikbaarheid of de beschikbaarheid van digitale informatie en digitale transacties.
De afdeling bestaat uit 10 teams die in drie clusters zijn onderverdeeld: het cluster Klantcontactcenter (KCC), het cluster Vergunningen en het cluster Maatschappelijke Ondersteuning (MO). Ook ROI (Regionale Dienstverlening, Ontwikkeling en Implementatie) valt onder de afdeling Dienstverlening.

Cluster Vergunningen
Bijna alle aanvragen voor vergunningen en toestemmingen passeren het cluster Vergunningen. Of het nu gaat om vergunningen voor het bouwen van een huis of voor het organiseren van een evenement. Natuurlijk hebben de medewerkers van het team persoonlijk contact met aanvragers, maar het proces zelf wordt steeds vaker volledig digitaal afgehandeld. Er wordt intensief samengewerkt met zowel in- als externe partners. Het cluster bestaat uit 2 teams.

Viewing all articles
Browse latest Browse all 10780