Als junior planoloog ben je verantwoordelijk voor gedegen onderbouwde en goed afgewogen ruimtelijke adviezen. Je bent geïnteresseerd in aanpalende vakgebieden als wonen, economie of milieu, zodat je de rol van bruggenbouwer goed kunt vervullen. In jouw rol ben je in staat zelfstandig te werken, maar ook om in een team jouw bijdrage te leveren. Je hebt goede communicatieve vaardigheden om een netwerk met andere afdelingen, procesmanagers, het bestuur en externe partijen op te bouwen.
Functie-eisen
Je beschikt over een afgeronde relevante HBO- of WO-opleiding (bijv. Planologie). Je hebt affiniteit met ruimtelijke advisering en bestuurlijke processen. Je hebt een goed ontwikkeld analytisch probleemoplossend vermogen. Je kunt beleidsmatig en strategisch handelen en hebt een goed gevoel voor politiek-bestuurlijke verhoudingen. Op het persoonlijke vlak ben je betrokken en collegiaal. Daarnaast ben je enthousiast en gericht op samenwerking en resultaat.
Arbeidsvoorwaarden
Een interessante, afwisselende en zelfstandige functie in een professioneel team. Het salaris is afhankelijk van ervaring en opleiding en bedraagt maximaal € 56.895,- bruto per jaar (schaal 10) bij een fulltime aanstelling in een 36-urige werkweek (incl. 8% vakantietoeslag, 6% eindejaarsuitkering en 1,5% levensloopbijdrage). De gemeente Haarlem biedt een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.
Contactinformatie
Solliciteren op bovenstaande vacature kan t/m 28 augustus 2016, door middel van het online sollicitatieformulier op https://werkenbij.haarlem.nl/nc/vacatures/vacatureoverzicht/ . Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Ricardo van Engeland, Planoloog, tel.nr. 023-5113985 of rvanengeland@haarlem.nl . Vragen met betrekking tot de sollicitatieprocedure kun je richten aan wervingenselectie@haarlem.nl Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Over Gemeente Haarlem
Haarlem is een trotse, levendige stad met ruim 150.000 inwoners. Zij wonen, werken, winkelen en recreëren in een omgeving die een boeiende mix is van historie en dynamische bedrijvigheid. Wie deze stad met een spilfunctie in de regio wil bedienen, moet grenzen als uitdaging zien en op zoek gaan naar nieuwe oplossingen. Mensen die dat willen en kunnen, krijgen in Haarlem volop de ruimte om inhoudelijk te sturen en zichzelf te ontwikkelen.
Stadszaken beslaat het brede terrein van fysieke, economische en sociaalmaatschappelijke infrastructuur van Haarlem: cultuur, economie, gezondheid, milieu, vastgoed, monumenten, onderwijs, recreatie, ruimtelijke plannen, sport, welzijn, wonen en zorg. Stadszaken draagt er aan bij dat burgers, instellingen en bedrijven zich thuis voelen in Haarlem. Die inzet is gericht op alle inwoners van de stad, ook de kwetsbare groepen. De gemeente Haarlem wil alle Haarlemmers via een breed aanbod van voorzieningen de mogelijkheid bieden te participeren in de Haarlemse samenleving.
Haarlem: een moderne, stimulerende en ondernemende gemeente!
Haarlem, eigentijdse en dynamische stad aan het Spaarne. Ook een historische stad met een breed aanbod van horeca, winkels en cultuur. En natuurlijk is Haarlem een prettige en leefbare stad met ruim 156.000 inwoners, in een mooie groene omgeving, dichtbij de duinen en de zee. Wie deze stad wil bedienen, heeft een creatieve geest.
De gemeentelijke organisatie
Bij de gemeente Haarlem werken circa 1100 mensen. We zijn een krachtige dienstverlenende gemeente. Een gemeente met een regiofunctie bovendien. Haarlem heeft een heldere visie op de stad en de organisatie met daaraan gekoppeld een uitdagend takenpakket. Werken bij de gemeente Haarlem betekent werken in een stad waar creativiteit en innovatie worden aangemoedigd. Samen met de stad ontwikkelen we Haarlem. Het huidige economische klimaat vraagt om efficiënter werken en meer kostenbewustzijn. Hierbij passen maatschappelijk bewuste mensen, met ambitie en talenten. Mensen die meer willen halen uit hun werk en hun omgeving. Aan dat soort mensen biedt Haarlem graag een kans om mee te bouwen aan onze organisatie.
De afdeling Ruimtelijk Beleid valt binnen het cluster Fysiek Domein en beslaat het brede terrein van fysieke ontwikkeling van Haarlem: van riool tot fietspaden en van bomen tot woningen. Binnen de afdeling Ruimtelijk Beleid wordt de deskundigheid van de gemeente op het gebied van de ruimtelijke kwaliteit gebundeld. Onze juristen, stedenbouwkundigen, planologen en landschapsarchitecten werken aan een duurzame toekomst voor de stad vanuit de overuiging dat een mooie omgevind mensen gelukkig maakt. Dat doen we door het bewaken van de ruimtelijke kwaliteit, het aanjagen van initiatieven, het maken van beleid en ruimtelijke plannen en het integreren van verschillende belangen.
Solliciteren
Sollicitaties ontvangen wij graag via onze sollicitatiepagina .