Quantcast
Channel: Vacatures op Gemeentebanen
Viewing all 10780 articles
Browse latest View live

Programmaleider Fries Actieplan 'Foar Fryske Bern' - Gemeente Leeuwarden

$
0
0
Wat ga je doen
Bij de gemeente Leeuwarden is op korte termijn plaats voor een programmaleider Fries Actieplan 'Foar Fryske Bern' (32 tot 36 uur per week). De aanstelling is in eerste instantie voor een jaar. De gemeente Leeuwarden is namens de 20 Friese gemeenten opdrachtgever en meerjarig penningmeester voor dit programma.

Het landelijk actieprogramma Zorg Voor Jeugd heeft als hoofddoel de jeugdhulp, jeugdbescherming en jeugdreclassering merkbaar en meetbaar steeds beter te maken voor kinderen, jongeren en gezinnen, zodat ze op tijd passende hulp ontvangen. In het Friese actieplan 'Foar Fryske Bern' zijn 4 thema's benoemd die in de periode 2018 - 2020 uitgewerkt moeten worden. De thema's zijn '(1.) Leren van casussen', '(2.) Samen 1 plan', '(3.) Inclusief Onderwijs' en '(4.) Kind in beeld bij echtscheidingen'. Als programmaleider ben je, in nauwe samenwerking met de Friese gemeenten, SDF en ketenpartners, verantwoordelijk voor de totstandkoming van duurzame resultaten die zijn beschreven in dit plan.

Meer informatie over het plan is leesbaar via: https://www.sdfportaal.nl/nieuws/2018-10/fries-actieplan-jeugd-kan-van-start!

Als Programmaleider zal jouw functie uit de volgende hoofdtaken bestaan:
  • Opstellen projectplan in samenwerking met het programmateam voor uitvoering van het Friese actieplan 'Foar Fryske Bern', inclusief deelplannen voor de 4 eerdergenoemde thema's;
  • Je stelt zowel het profiel van de projectleiding als een opdracht per thema op. Daarbij regel je tevens de werving van een Projectleider op de eerdergenoemde thema's 2, 3 en 4;
  • Inrichten monitoring van het Friese actieplan, waarbij monitoring plaatsvindt op de volgende elementen:
    • Borging van resultaten in heel Friesland;
    • Verbinding met Friese Inkoop (convenant hoog specialistisch);
    • Besparing;
    • Transformatie in Fries zorglandschap;
    • Vermindering knelpunten in Fries zorglandschap.
  • Je stelt een communicatieplan op (zowel in- als extern);
  • Samen met de Friese gemeenten ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van het Friese actieplan en de borging van de resultaten;
  • Je onderhoudt landelijke contacten met het ministerie van VWS en het VNG-ondersteuningsteam;
  • Je borgt de verbinding met de verschillende actieprogramma's, zoals 'Geweld hoort nergens thuis' en 'Scheiden zonder schade;
  • Je borgt de verbinding met lokale en regionale ontwikkelingen in de Friese jeugdzorgregio, die gelinkt zijn aan het Friese actieplan.
  • Je stelt inhoudelijke rapportages op voor ambtelijk overleg, voor de Friese jeugd wethouders en het Portefeuillehoudersoverleg Sociaal Domein Fryslân. Financiële verantwoording leg je af in hetgemeentesecretarissenoverleg;
  • Je borgt de externe communicatie naar gemeenten, verwijzers, aanbieders, onderwijs en andere betrokken partners;
  • Je zorgt voor een jaarlijkse evaluatie (financieel en inhoudelijk), zowel ambtelijk als bestuurlijk, met daarbij een voorstel voor het gemeentesecretarissenoverleg voor eventuele herverdeling van de middelen.

Functie-eisen
  • Aantoonbaar werk- en denkniveau op minimaal hbo+ niveau;
  • Minimaal 3 jaar ervaring met (politiek en bestuurlijk) gecompliceerde projecten, met situaties waarin uiteenlopende belangen een rol spelen;
  • Uitgebreide kennis van en ervaring op het brede terrein van het Sociaal domein, specifiek op het gebied van de jeugdhulp;
  • In staat om draagvlak te creëren en in staat om vanuit senioriteit en natuurlijk gezag besluiten tot stand te laten komen;
  • Integraal kunnen denken en een verbindende rol kunnen spelen;
  • Een stevige persoonlijkheid die onder druk kan werken;
  • Procesmatig kunnen werken;
  • Regie kunnen voeren;
  • Resultaatgericht kunnen werken.

Waar ga je werken
In april 2018 is het landelijke Programma Zorg voor Jeugd verschenen. In de uitvoering van dit ambitieuze programma hebben de 42 Jeugdzorgregio's een belangrijke rol, waaronder ook de Friese jeugdzorgregio. In het najaar hebben de 20 Friese gemeenten gezamenlijk met ketenpartners en het Sociaal Domein Fryslân (SDF) het Friese Actieplan opgesteld. Met de goedkeuring door het Ministerie van VWS is voor de periode 2018-2021 ruim 4 miljoen euro toegekend.

Wat bieden wij
Wij bieden een salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring, van maximaal €5.520,- (functieschaal 12) bruto per maand bij een 36-urige werkweek. Voor medewerkers werkzaam binnen de overheid, is detachering naar de gemeente Leeuwarden een optie.

Belangstelling
Heb je interesse? Reageer dan middels een CV en uitgebreide motivatie. Reageren kan tot vrijdag 11 januari 2019 12.00 uur. De eerste gespreksronde zal plaatsvinden op donderdag 17 januari 2019. Uiterlijk dinsdag de 15de hoor je of je op gesprek mag komen.

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Mieke Voerman (058-7505682) of Anne Marie Schepers (058-7505618). Heb je vragen over de sollicitatieprocedure, dan kun je via 058-2336164 en/of wervingenselectie@leeuwarden.nl contact opnemen met Jelle Teitsma of een van zijn collega's van de afdeling Werving & Selectie van de gemeente Leeuwarden.

De gemeente Leeuwarden let niet op leeftijd, sekse, afkomst, kleur of geaardheid. Bij ons tellen je kwaliteiten.

Gemeente Leeuwarden heeft er bewust voor gekozen om deze werving en selectie zelf te doen. Acquisitie, op welke manier dan ook, stellen wij niet op prijs.

Medewerker Hoogwaardige Handhaving - Werk en Inkomen Lekstroom

$
0
0

VACATURE

Werk en Inkomen Lekstroom (WIL) is de uitvoeringsorganisatie voor werk, inkomen en schuldhulpverlening voor de gemeenten Houten, IJsselstein, Lopik, Nieuwegein en Vianen. Naast de uitvoering van de Participatiewet staat WIL vanaf 1 januari 2019 voor de mooie uitdaging om uitvoering te geven aan de Wet sociale werkvoorziening (Wsw) voor de gemeenten IJsselstein, Lopik, Nieuwegein, Vianen, Stichtse Vecht en de Ronde Venen. WIL neemt hierin vanaf 1 januari 2019 het stokje over van PAUW Bedrijven.

Vanuit het stadshuis in Nieuwegein werken we hard aan de doorontwikkeling van onze jonge organisatie. Daarvoor hebben we mensen nodig die gedreven en toegewijd zijn en de handen uit de mouwen steken. WIL biedt je volop mogelijkheden om daarbij ook jezelf verder te ontwikkelen. In onze dienstverlening stellen wij de klant centraal. Ter versterking van de afdeling Handhaving zoeken wij een enthousiaste en daadkrachtige

Medewerker Hoogwaardige Handhaving

(32-36 uur per week)

Bij Werk en Inkomen Lekstroom (WIL) geloven wij dat de kracht van mensen de sleutel is tot meedoen in deze maatschappij. Want wie meedoet, kan gericht vooruit. Wij geven gerichte ondersteuning aan diegenen die dat écht nodig hebben. WIL begeleidt mensen naar werk, geeft inkomensondersteuning, voert minimaregelingen uit en biedt schuldhulpverlening aan inwoners van de gemeenten Houten, Lopik, IJsselstein, Nieuwegein en Vianen.

Door mensen te helpen naar vermogen mee te doen in de maatschappij, willen we sociale uitsluiting, armoede of schulden voorkomen. Inkomensondersteuning of een uitkering is geen blijvende oplossing, maar soms nodig om weer stappen vooruit te kunnen maken. Wij zetten erop in om mensen zo snel mogelijk te laten opveren uit het financiële vangnet, zodat ze weer op eigen benen kunnen staan.


Wat houdt de functie in?

Als Medewerker Hoogwaardige Handhaving zorg je voor het terugdringen van oneigenlijk gebruik van publieke gelden. Je ziet toe op en controleert of er sprake is van correcte naleving van beleid- wet en regelgeving.


Wat zijn je werkzaamheden?

Als Medewerker Hoogwaardige Handhaving:

  • Ben je verantwoordelijk voor het rechtmatig en effectief verstrekken van uitkeringsgelden en verricht kwalitatief hoogstaand bestuursrechtelijk onderzoek naar rechtmatigheid en verstrekking daarvan. Je maakt daarvoor een tactisch uitvoeringsplan, gebruikt geautomatiseerde systemen, je verzamelt in het kader van de onderzoeken alle relevante gegevens en voert een dossieranalyse uit. Zet je in samenwerking met collega’s diverse onderzoeksmiddelen in. Je voert confrontatiegesprekken, bent in staat op een professionele wijze een huisbezoek, waarnemingen ter plaatse te verrichten en getuigen te horen. Je bevindingen leg je vast in een advies-rapportage;
  • Maak je gebruik van je bevoegdheden als toezichthouder;
  • Werk je nauw samen met je collega’s uit verschillende sociale domeinen en je naaste collega’s;
  • Voer je werkzaamheden (waaronder ook themacontroles) uit voor zowel de poort als via het lopende bestand;
  • Ondersteun, begeleid en adviseer je de collega’s van andere afdelingen op het gebied van fraudealertheid, fraudesignalering, fraudebestrijding en fraudepreventie;
  • Zijn je werkzaamheden ook  buiten reguliere arbeidstijden.

Wie zoeken wij?

Als Medewerker Hoogwaardige Handhaving bij Werk en Inkomen Lekstroom pas je binnen de WIL cultuur: je bent gedreven, oprecht en toegewijd aan onze klant en organisatie. Je bent oplossingsgericht en bereid om verder te kijken dan je eigen domein.

Je beschikt over minimaal HBO werk- en denkniveau (bijvoorbeeld een afgeronde opleiding Sociaal Juridisch Dienstverlening) en hebt relevante kennis van de Participatiewet/Algemene Wet Bestuursrecht en regelingen met inkomensafhankelijke componenten. Daarnaast heb je minimaal 2 jaar werkervaring als Medewerker Hoogwaardige Handhaving, Sociaal Rechercheur of Fraudepreventiemedewerker.

Door de aard van de werkzaamheden en de hierbij behorende contacten, is er een verhoogd risico op (verbale) agressie. Je bent daarom een zelfverzekerde en ‘stevige’ persoonlijkheid, die door passende communicatie weet te overtuigen en vertrouwen te winnen. Verder ben je zelfstandig, besluitvaardig en sterk in oordeelsvorming en conflicthantering.


Wat bieden we?

Je vervult een uitdagende baan in een relatief jonge organisatie, die volop in ontwikkeling is. WIL kent goede ontwikkelmogelijkheden en prima arbeidsvoorwaarden conform de CAR-UWO. De functie is ingedeeld in schaal 9. Afhankelijk van je kennis en ervaring bedraagt je salaris minimaal €2591,- en maximaal €3805,- bruto per maand op basis van een fulltime werkweek (36 uur). Naast een bruto maandsalaris ontvang je vakantiegeld, eindejaarsuitkering, levensloopbijdrage en 2 bovenwettelijke verlofdagen in de vorm van een individueel keuzebudget (IKB). Je bepaalt zelf hoe en waaraan je het IKB wilt besteden.

Hoe ziet de procedure eruit?

De sollicitatieprocedure bestaat uit twee gesprekken met onze selectiecommissie. De data waarop deze gesprekken worden gepland, zijn momenteel nog niet bekend. Hierover volgt later meer informatie. De vacature is tegelijkertijd ook intern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang in de selectieprocedure.

Is deze functie jou op het lijf geschreven?

Stuur dan vóór 10 januari 2019 je cv en motivatiebrief ter attentie van dhr. A.  Ramedan naar sollicitaties@wil-lekstroom.nl. Voor inhoudelijke vragen over de vacature kun je contact opnemen met Ahmed Ramedan, Senior Medewerker Hoogwaardige Handhaving, op 030 - 7022 368. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Anita van der Kolk, HR adviseur, via 030 – 7022 544. Mailen kan ook naar sollicitaties@wil-lekstroom.nl, of kijk op www.wil-lekstroom.nl voor meer informatie.

 

Consulent Participatie Doelmatigheid (4 x) - Gemeente Lansingerland

$
0
0

Lansingerland is een gemeente met ambitie. Altijd in beweging! In het hart van de Metropoolregio Rotterdam Den Haag bieden drie levendige kernen Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek en Bleiswijk en de buurtschappen Rotte en Kruisweg woon- en leefcomfort aan een jonge sportieve bevolking. In Lansingerland staan de inwoners centraal en bouwen wij samen aan een samenleving waarin mensen veilig wonen, werken en recreëren. Dat blijft niet onopgemerkt. Veel jonge gezinnen en bedrijven kiezen voor Lansingerland, een gemeente in ontwikkeling met een bloeiend verenigingsleven, veel groen, een dorps karakter en dicht bij de stad. Ook economisch telt Lansingerland mee: de Greenport Lansingerland is hèt innovatieve kenniscentrum voor hightech-agrobusiness en ontwikkelt zich steeds meer als logistiek centrum. In Lansingerland doet iedereen mee en is er volop kans voor ontwikkeling. Wij denken in oplossingen en zorgen ervoor dat inwoners en ondernemers zich geholpen voelen. Samen maken wij Lansingerland. Lansingerland doet ‘t. Doe jij mee?

Voor team Participatie zoeken we:


4 Consulenten Participatie Doelmatigheid

Help je mee onze inwoners mee te laten doen op de arbeidsmarkt en in de samenleving?

3 x 36 uur + 1 x 32 uur

Waar kom je te werken?

Je komt te werken in het domein Samenleving. Het domein Samenleving werkt hard aan het leveren van uitstekende gemeentelijke producten en diensten aan de inwoners van Lansingerland. Burgerparticipatie en vraaggericht werken staan hoog in het vaandel. Alle publiek gerelateerde diensten komen hier fysiek bij elkaar. Het team Participatie bestaat vanaf 1 januari 2019 uit 26 personen waaronder een coördinator, consulenten, een accountmanager Werkgevers Servicepunt, een toetser, medewerkers uitkeringsadministratie, een productbeheerder, een administratief ondersteuner en applicatiebeheerders en levert hulp en ondersteuning aan onze inwoners op het gebied van de Participatiewet, IOAW/IOAZ en Schuldhulpverlening. Als Consulent Participatie Doelmatigheid werk je aan de re-integratie en participatie van onze kandidaten.

Wat ga je doen?

Hieronder staan de taken en werkzaamheden die worden uitgevoerd door de Consulenten Participatie Doelmatigheid. We zoeken 4 nieuwe collega’s die zich hierdoor aangesproken voelen en vol enthousiasme willen bijdragen aan onze ambitie dat we iedereen willen laten meedoen op de arbeidsmarkt en in de samenleving. Iedereen doet mee naar vermogen! Onze doelstelling is dat in 2022 15% minder mensen in Lansingerland een bijstandsuitkering hebben dan op 1 januari 2018. De 4 collega’s die we zoeken hebben allemaal een caseload van kandidaten. Maar ze hebben ook allemaal hun eigen specialisme. Deze specialismen zijn:

Functie 1:        Ondersteuning van kwetsbare jongeren (2 consulenten)

  • Je draagt bij aan het verbeteren van de aansluiting van leerlingen van het Praktijkonderwijs (PRO) en het voortgezet speciaal onderwijs (vso) naar werk en bouwt hiervoor een netwerk bij de scholen op;
  • Je zet intensieve begeleidingstrajecten in voor kwetsbare jongeren;
  • Je voorkomt uitkeringsafhankelijkheid van jongeren.

Functie 2:        Re-integratie/participatie van arbeidsbeperkten

  • Je begeleidt arbeidsbeperkten bij het vinden van een plek op de arbeidsmarkt;
  • Je zet instrumenten en voorzieningen in die hierbij ondersteunend kunnen zijn (zoals loonkostensubsidie en jobcoaching);
  • Je zorgt ervoor dat de inwoners met een doelgroepverklaring naar vermogen participeren.


Functie 3:        Re-integratie en participatie van asielgerechtigden

  • Je bewerkstelligt participatie en integratie van asielgerechtigden in de Lansingerlandse samenleving;
  • Je zorgt voor een vroege begeleiding bij plaatsing in de regio van asielgerechtigden (warme overdracht van COA naar gemeente);
  • Je bemiddelt actief naar inburgerscholen.

Graag bij je sollicitatie aangeven welk specialisme jouw belangstelling heeft. Dit kunnen ook meerdere specialismen zijn.

Taken en werkzaamheden algemeen:

  • Je voert intake-/diagnosegesprekken met inwoners en maakt direct afspraken die worden vastgelegd in een plan van aanpak. Je intake-/diagnosegesprek is een integraal gesprek op alle levensdomeinen waaruit een analyse volgt op noodzakelijke ondersteuning en verslaglegging in een ondersteuningsplan;
  • Je voert de regie over een caseload van kandidaten;
  • Je coacht en begeleidt kandidaten naar regulier werk en bent verantwoordelijk voor het periodiek contact houden met de kandidaten;
  • Je geeft workshops/trainingen gericht op verkleining van de afstand tot de arbeidsmarkt en uitstroom naar werk;
  • Je bent verantwoordelijk voor uitstroom naar werk en uitstroom naar andere activiteiten die uiteindelijk leiden tot participatie;
  • Je stimuleert, activeert en spreekt mensen aan om mee te doen naar vermogen;
  • Je werkt nauw samen met je collega consulenten rechtmatigheid, met de accountmanagers van het Werkgevers Servicepunt Zuid-Holland Centraal en met andere publieke en private partners die actief zijn bij het activeren en laten participeren van onze kandidaten.

Wie ben je?

  • Je hebt een relevante afgeronde HBO-opleiding, zoals Sociaal-Juridische Dienstverlening of MER/Arbeidsmarktbeleid;
  • Je hebt bij voorkeur ervaring bij een gemeentelijke organisatie of in het sociaal domein in een soortgelijke functie;
  • Je hebt aantoonbare werkervaring in het begeleiden en motiveren van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en/of in het geven van workshops en trainingen;
  • Je hebt bewezen kwaliteiten voor wat betreft het realiseren van uitstroom en je kunt overtuigend uitleggen wat jouw aanpak hierbij is;
  • Je hebt affiniteit met de diverse relevante doelgroepen en bent in staat om mensen met diverse achtergronden en ontwikkelniveaus te bereiken en te motiveren;
  • Je hebt een zakelijke resultaatgerichte instelling, maar bent tegelijkertijd een empathisch, sociaal en toegankelijk persoon;
  • Je kunt prioriteiten stellen en beheerst een goede gespreksvoering;
  • Je realiseert je dat administratieve vastlegging en rapportage een wezenlijk onderdeel van het werk is;
  • Je bezit competenties als besluitvaardigheid, doorzettingsvermogen, actief luisteren en uitstekende mondelingen en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden. Je kunt mensen enthousiasmeren;
  • Je werkt graag in een team, je vindt een goede werksfeer belangrijk en bent ook bereid hierin te investeren;
  • Je hebt affiniteit met geautomatiseerde systemen en bij voorkeur ervaring met Suites voor het Sociaal Domein.

Wat kan je van ons verwachten?

Maatwerk, uitdaging en ontwikkeling zijn kernwoorden in ons personeelsbeleid. We hebben een informele en collegiale werksfeer, waarin het samen werken aan topkwaliteit dienstverlening voor onze inwoners centraal staat. Je krijgt ruime ontplooiingsmogelijkheden en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een individueel keuzebudget van 19,25% van het jaarsalaris (inclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering en in te zetten voor verschillende doelen waaronder verlof), variabele werktijden en uitgebreide cursus- en trainingsmogelijkheden.

Je krijgt een ambtelijke aanstelling in algemene dienst Je wordt tijdelijk aangesteld voor de duur van een jaar. Bij goed functioneren volgt een aanstelling voor onbepaalde tijd. De generieke functienaam is Medewerker Publieksdiensten D en deze functie is gewaardeerd in salarisschaal 9 (max. € 3.805,- per maand bij een 36-urige werkweek). Inschaling vindt plaats op basis van opleiding en ervaring.

Wil je meer weten?

Wil je je nog verder verdiepen in de gemeente Lansingerland kijk dan op www.lansingerland.nl. Heb je nog vragen over de functie of de afdeling dan kun je contact opnemen met Erik Verkade, teammanager Participatie. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Marianne Wolters, P&O adviseur. Beiden zijn bereikbaar via telefoonnummer 14 010.

Enthousiast geworden?

Dan zijn wij benieuwd naar je sollicitatiebrief en Curriculum Vitae. Je kunt tot en met 8 januari 2019 via onze jobsite www.werkeninlansingerland.nl rechtstreeks solliciteren bij de gemeente Lansingerland. Je ontvangt altijd direct een ontvangstbevestiging van je sollicitatie. Een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Als ambtenaar heb je een bijzondere verantwoordelijkheid. Daarom vragen we voor iedere nieuwe collega een Verklaring Omtrent het Gedrag aan en legt iedere nieuwe medewerker aan het begin van de aanstelling de ambtseed/belofte af.

Juridisch beleidsmedewerker OOV - Gemeente Baarn

$
0
0

Wil jij vraagstukken over openbare orde en veiligheid binnen de gemeente Baarn aanpakken? En zoek je een plek waar je het verschil kan maken? Dan is deze functie in een enthousiast team binnen de gemeente Baarn de baan voor jou! 

Het team Ontwikkeling Ruimte en Omgeving zoekt een:


Juridisch beleidsmedewerker OOV 

36 uur 


Wat ga je doen?

Jouw werkzaamheden bevinden zich op het snijvlak van juridische en beleidsmatige aspecten. Je denkt actief mee over de ontwikkeling en de uitvoering van het beleid en draagt passende oplossingen aan voor de juridische vraagstukken die daarbij spelen. Binnen jouw functie ligt het zwaartepunt op evenementen en de Drank- en Horecawet.

Je bent verantwoordelijk voor de volgende werkzaamheden:

Evenementen 

• Je behandelt de aanvragen van grotere evenementen;

• Je treedt op als evenementencoördinator; 

• Je bewaakt de kwaliteit van het proces rondom de vergunningen;

• Je neemt deel aan het integraal evenementenoverleg. 

Andere taken

• Je adviseert over de juridische aspecten van beleidsregels op het gebied van evenementen en horeca. Daarnaast stel je het beleid op;

• Je bent verantwoordelijk voor vergunningverlening op het terrein van de Drank- en Horecawet;

• Je zorgt ervoor dat de APV en overige verordeningen up to date blijven;

• Je bent juridische vraagbaak binnen het team OOV;

• Je draagt zorg voor de juridische kwaliteitstoets van alle OOV vergunningen;

• Je bent Bibob-coördinator en voert het Bibob-beleid uit.


Wie ben je?

Als juridisch beleidsmedewerker OOV weet je van aanpakken. Je bent resultaatgericht en kan knopen doorhakken. Je zoekt zowel binnen de organisatie als daarbuiten de samenwerking op. 

Je bent politiek sensitief en kan goed omgaan met alle niveaus binnen de gemeentelijke organisatie. Je hebt een klantvriendelijke en dienstverlenende instelling, kan snel schakelen en kijkt verder dan je eigen vakgebied. Je bent analytisch ingesteld, kunt helder formuleren en weet duidelijk de mogelijkheden en onmogelijkheden over te brengen. Ook onder druk ben je in staat effectief te blijven functioneren en je weet in een hectische omgeving het overzicht te behouden.


Wat vragen wij van je? 

• Je hebt een juridische WO of HBO opleiding afgerond; 

• Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een politiek bestuurlijke omgeving;

• Je hebt ervaring met projectmatig werken en het schrijven van uitvoerend beleid op het terrein van openbare orde en veiligheid;

• Je hebt kennis van de Algemene wet bestuursrecht; 

• Je hebt kennis van de voor de functie relevante wet- en regelgeving, waaronder de Drank- en Horecawet en APV;

• Je hebt ervaring met het behandelen van aanvragen voor grotere evenementen.


Wat bieden we je?

Wij bieden je een salaris, dat afhankelijk van opleiding en ervaring maximaal € 3805,- bruto per maand (schaal 9) bedraagt op basis van een 36-urige werkweek en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Voor uitstekende kandidaten behoort een arbeidsmarkttoelage tot de mogelijkheden. 


Naast een passend salaris bieden wij:

• Een Individueel Keuze Budget van 17,05%. Je beheert dit budget zelf en je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om dit (of een deel hiervan) te laten uitbetalen, er vakantie uren van te kopen of met fiscaal voordeel een fiets aan te schaffen.

• Een goede balans tussen privé en werk. Dit staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom zijn er mogelijkheden voor flexibele werktijden en thuiswerken.

• Ontwikkelingsmogelijkheden! We vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich kunnen blijven ontwikkelen. De organisatie kent daarom een ruim opleidingsbudget.


Waar kom je te werken?

Bij de gemeente Baarn zijn ruim 150 medewerkers in dienst. Om onze ambities te verwezenlijken hebben we enthousiaste mensen nodig die bijdragen aan een transparante gemeente en die hun nek durven uit te steken voor inwoner en organisatie. Dit doen wij vanuit onze kernwaarden samenwerken, klantgericht, flexibel, lef, transparant en betrouwbaar.  

Onze organisatie is groot genoeg voor uitdagend werk en klein genoeg voor korte lijnen en veel eigen verantwoordelijkheid. Elke dag is anders met deze collega’s die graag voor elkaar klaar staan. Ook zijn er korte lijnen met het gemeentebestuur en het management. Wij werken steeds meer in verbinding met de inwoners, maar ook intern met onze collega’s van verschillende vakgebieden. Een baan bij ons betekent veel eigen verantwoordelijkheid en ruimte om zaken zelf te regelen.

De organisatie is flink in beweging; loopbaan, mobiliteit, ontwikkeling en opleidingen zijn bij ons net zo belangrijk als de koffie, een goed gesprek met je leidinggevende en een goede werkomgeving. Wie bij ons werkt kan rekenen op steun van collega’s, een leidinggevende die faciliteert en een uitdagende werkomgeving.


Belangstelling om te solliciteren? 

Voor inhoudelijke vragen over de functie kan je tot 11 januari 2019 bellen met Jelmer Ridder, teammanager Ontwikkeling Ruimte en Omgeving, via 06-11830256. 

Je kunt je sollicitatie versturen naar solliciteer@baarn.nl. Je motivatiebrief en cv moeten uiterlijk

11 januari 2019 zijn ontvangen. De brief richt je, onder vermelding van vacaturenummer 18-26, aan het College van burgemeester en wethouders van Baarn. De eerste selectiegesprekken worden in week 4 gepland. 


Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.




Beleidsadviseur erfgoed - Gemeente Gooise Meren

$
0
0

De afdeling Mens en Omgeving is de integrale beleidsafdeling van de gemeente Gooise Meren. De afdeling ontwikkelt en monitort beleid en voert projecten uit in het fysiek en het sociaal domein. De gemeente Gooise Meren wil een regiegemeente zijn die in haar beleid veel ruimte biedt voor eigen initiatief van inwoners. Dat betekent veel aandacht voor participatie door inwoners bij de ontwikkeling van beleid en waar mogelijk  samenwerking en co-creatie met partners binnen de gemeente en in de regio. De afdeling Mens en Omgeving is een belangrijke schakel in de contacten die de gemeente heeft met haar inwoners en instellingen. De afdeling werkt in samenhangende taakgroepen en ontwikkelt zich van individuele prestatiesturing naar collectieve sturing op resultaat en waarden.

Gemeente Gooise Meren is op 1 januari 2016 ontstaan uit een fusie van de gemeenten Bussum, Muiden en Naarden. Wij beschikken over bijna 500 rijks, provinciale en gemeentelijke monumenten; vier door het rijk aangewezen beschermde stads- en dorpsgezichten (waaronder de twee vestingsteden) en onderdelen van de Stelling van Amsterdam en Nieuwe Hollandse Waterlinie.

Wij zoeken een beleidsadviseur Erfgoed die medeverantwoordelijk is voor het beschermen en in stand houden van de monumenten en andere cultuurhistorisch waardevolle objecten in onze gemeente Gooise Meren. Solliciteer dan naar de functie van:

Beleidsadviseur Erfgoed

(32-36 uur per week)

Wat ga je doen?

De gemeente Gooise Meren heeft veel waardevol cultuurhistorisch erfgoed binnen haar grenzen. De komende jaren zullen daarom in het teken staan van het opstellen en uitwerken van nieuw erfgoedbeleid. Binnen de functie ligt het zwaartepunt op het adviseren en beoordelen van aanvragen voor  omgevingsvergunningen voor gebouwde erfgoed en voor ruimtelijke ontwikkelingen waarbij cultuurhistorie en archeologie betrokken zijn.

Je geeft eigenaren en vergunningverleners raad over verbouwingen en restauraties van monumenten waarbij je ook bouwhistorische en cultuurhistorische onderzoeksrapporten beoordeelt. Voor die partijen ben je vraagbaak op het gebied van onder meer de bescherming en instandhouding van monumenten en cultuurhistorie. Je adviseert collega’s bij planologische verzoeken, bouwplannen en bestemmingsplannen. En je denkt mee over de gevolgen van de Omgevingswet voor het werkveld. Je verzorgt de procedure rondom aanwijzing van gemeentelijke monumenten.

Wat vragen wij?

•             HBO werk- en denkniveau;

•             Erfgoedstudie of opleiding op gebied van actuele monumentenzorg;

•             Werkervaring binnen het vakgebied bij bedrijf of overheid;

•             Kennis van architectuurhistorie en ruimtelijke kwaliteit;

•             Bekend met juridische regelgeving over erfgoed;

•             Een evenwichtig en gemotiveerd oordeel over historische waarden.

Competenties

-             Gevoel voor politiek/bestuurlijke verhoudingen;

-             Je bent samenwerkingsgericht, assertief en omgevingsbewust

-             Communicatief goed onderlegd, zowel mondeling als schriftelijk

-             Je bent analytisch en kunt adviezen en voorstellen goed onderbouwen;

-             Je bent besluitvaardig, proactief en resultaatgericht

Waar ga je werken?

De organisatie (380 medewerkers) bestaat uit acht afdelingen en een strategische unit, aangestuurd door de gemeentesecretaris en een directeur. De afdelingen binnen deze domeinen kennen een grote mate van zelfstandigheid. We ontwikkelen door naar een netwerkorganisatie, waarin we vormgeven aan begrippen als eigen initiatief, participatie en financieel gezond. We gaan uit van taakvolwassen medewerkers die (op termijn) in zelfsturende teams werken. Werken bij de Gooise Meren betekent dat je alle ruimte krijgt om het beste uit jezelf te halen en verantwoordelijkheid krijgt.

De nieuwe gemeente Gooise Meren is een zeer aantrekkelijke woon- en verblijfomgeving. Een gemeente met een hoog voorzieningenniveau voor wonen, recreëren, werken en ondernemen, met veel aandacht voor duurzaamheid. Waar inwoners zich kunnen ontplooien en zelf (mede) vormgeven aan hun eigen leefomgeving, samen met de gemeente.

In de gemeente wonen en leven bijna 60.000 inwoners, die vanuit dit gebied hun bijdrage leveren aan het economische, culturele en wetenschappelijke kloppend hart van de Randstad.

‘Samen wonen, werken, ondernemen en recreëren in een groen en historisch gebied’, dat is de missie van de gemeente Gooise Meren.

Ons aanbod

Het salaris is maximaal € 3.805 bruto per maand (schaal 9) , bij een volledige werkweek. Per 1 januari 2017 is het Individueel Keuzebudget (IKB) ingevoerd. Vakantiegeld (8%), eindejaarsuitkering (6%), levensloopbijdrage en sommige vakantie-uren worden omgezet in het IKB. Het IKB kan naar eigen keuze ingezet worden, bijvoorbeeld voor extra verlof, maar het kan ook uitbetaald worden op het moment dat jouw dat uitkomt. De gemeente Gooise Meren kent hiernaast een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Het betreft een aanstelling voor de duur van een jaar met uitzicht op een vaste aanstelling bij goed functioneren. 

Informatie

Als je meer informatie wil over deze functie, kun je contact opnemen met Henk Groen(afdelingshoofd Mens en Omgeving h.groen@gooisemeren.nl of 06-12985981.

Belangstelling

Solliciteer voor 10 januari 2019 via een brief met een bondige motivatie en een curriculum vitae via onderstaande button.  Vermeld dat het gaat om de vacature Beleidsadviseur  erfgoed bij Mens en Omgeving.

De sollicitatieprocedure

Deze vacature wordt tegelijkertijd intern en extern opengesteld.

De selectiegesprekken vinden plaats in de week van 14 januari 2019.

Junior inkoopadviseur - Gemeente Amstelveen

$
0
0

36 uur per week

Wie zijn wij?
Gemeente Amstelveen is een veelzijdige organisatie. We zetten ons in voor een ondernemende, groene en internationale stad. Daar komt bij dat de gemeente Amstelveen een ambtelijke fusie heeft met de gemeente Aalsmeer. Wij werken ook voor het gemeentebestuur van Aalsmeer. Aalsmeer is een levendige gemeente met een rijk verenigingsleven en veel bedrijvigheid. Beide zijn gelegen nabij Amsterdam en Schiphol.

De gemeente Amstelveen is groot genoeg voor voldoende uitdaging en klein genoeg voor een persoonlijke sfeer. Voor jou biedt dit een interessante werkomgeving. Werken bij een gemeente betekent dat je maatschappelijk betrokken kunt zijn en gezamenlijk streeft naar praktische en duurzame oplossingen.

Jouw uitdaging!
In deze uitdagende functie groei je uit tot adviseur op het gebied van inkoop en aanbesteding voor de gemeenten Amstelveen en Aalsmeer. Als inkoopadviseur ben je actief binnen de gehele gemeentelijke organisatie. Je start als junior inkoopadviseur en krijgt de mogelijkheid het vak te leren in de praktijk. Dit bekent dat je samen met collega?s inkoopadviseurs opdrachtgevers adviseert over de mogelijkheden om te komen tot de juiste contractvorm en leverancierskeuze. Daarbij ondersteun je bij het vormgeven en begeleiden van (Europese) inkoop en aanbestedingsprocedures en bouw je aan en onderhoud je een netwerk binnen en buiten de Gemeente. Om je optimaal te kunnen ontwikkelen krijg je trainingen en cursussen aangeboden die bijdragen aan je dagelijkse werkzaamheden. 

Je ontwikkelt jezelf tot een sparringpartner die oog heeft voor ontwikkelingen op dit vakgebied. Daarmee word je de ambassadeur van de inkoopafdeling en het inkoopbeleid. Je komt te werken binnen het team Inkoop en Aanbesteding. Dit team bestaat sinds oktober 2014 en is een onderdeel van de afdeling Services. De taak van het team is om de afdelingen te faciliteren om inkoopresultaten te behalen. Het team bestaat uit een coördinator, drie inkoopadviseurs en twee medewerkers inkoop. Er is sprake van een informele sfeer en enthousiaste collega?s.

Wat vragen wij van jou?

  • Hbo of WO-opleiding op het gebied van bedrijfskunde, economie of facilitair management of een mbo-opleiding met 2-3 jaar relevante werkervaring.
  • Interesse en bereidheid om je te verdiepen in het vak Inkoop.
  • Een dienstverlenende instelling, klantgerichtheid en enthousiasme.
  • Proactieve houding waarbij je het leuk vindt zowel zelfstandig als in teamverband te werken.

Wat bieden wij jou?

  • Een uitdagende functie in een gedreven team met hoge ambities.
  • Het betreft een functie met uitzicht op een vast dienstverband.
  • 32 uur per week werken is bespreekbaar.
  • Een eigentijds arbeidsvoorwaardenpakket, collega?s met humor en een gezond en vooral lekker bedrijfsrestaurant.
  • Een passend aanvangssalaris gebaseerd op je huidige kennis en werkervaring, met doorgroeimogelijkheden naar maximaal ? 3805,- bruto per maand (CAR-UWO schaal 9) op basis van een 36-urige werkweek.
  • Een groot trainingsaanbod bij onze AA-academie waardoor je volop in ontwikkeling blijft.
  • De gemeente kent flexibele werktijden en een eigentijds arbeidsvoorwaardenpakket, waaraan je op basis van een individueel keuzebudget (IKB) van 17,05% gedeeltelijk zelf invulling kunt geven. Je kan het uit laten betalen en ook gebruiken voor het kopen van verlof. Daarnaast is het mogelijk om dit budget te gebruiken voor belastingvoordeel ten aanzien van reiskosten, aanschaf fiets, aanschaf ICT-apparatuur, vakbondscontributie en opleidingen.

Enthousiast geraakt?
Kom bij ons het verschil maken en reageer voor 15 januari 2019 via de sollicitatieknop. Wij zien je sollicitatie graag tegemoet! De sollicitatiegesprekken vinden op maandag 21 januari plaats.

Voor vragen kun je bellen met Jos Rongen, Coördinator Inkoop en Aanbesteding of één van de collega?s van de afdeling Next Step. Zij zijn bereikbaar via 020-540 49 11.

Wat verder goed is om te weten

  • Iedereen die bij de gemeente Amstelveen of Aalsmeer komt werken moet vóór aanvang van zijn werkzaamheden een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) overleggen. De gemeente geeft aan waarop gescreend moet worden door het Centraal Orgaan Verklaring Omtrent Gedrag. Dit is afhankelijk van de werkzaamheden die uitgevoerd gaan worden.
  • Een referentiecheck en diplomacheck maken deel uit van deze procedure. Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.
  • Deze vacature hebben wij in eigen beheer. Daarom stellen wij acquisitie niet op prijs.

  

De AA-organisatie wil een diverse en inclusieve organisatie zijn. Daarom bieden wij ruimte aan iedereen en zetten wij de diversiteit van onze collega?s in om de beste resultaten te behalen voor onze organisatie en de inwoners van Amstelveen en Aalsmeer. Talent als basis, diversiteit als kracht. Vanuit deze visie staan al onze vacatures open voor iedereen.

 

.


.



Meer informatie
Klik hier om te solliciteren

18-242 Stagiair(e) Administratief/secretarieel ondersteuner - Gemeente Leeuwarden

$
0
0
Wat ga je doen
Team Werk van de afdeling Sociale Zaken bij de Gemeente Leeuwarden is op zoek naar een stagiair Administratief Secretarieel ondersteuner. Ben jij die precieze, enthousiaste stagiair die het werk ziet liggen?
Als Stagiair(e) Administratief/secretarieel ondersteuner biedt je backoffice ondersteuning aan consulenten, jobcoaches en accountmanagers op administratief en secretarieel vlak. Je biedt verlichting in de administratieve drukte van het team. Je zorgt voor schriftelijke uitnodigingen en bevestigingen, je biedt ondersteuning bij het opstellen van overeenkomsten, je voert vacatures op in een systeem, je ondersteunt bij het plannen en organiseren van bijeenkomsten. Je werk is enkel schriftelijk en telefonisch, er zal in principe geen één op één klantcontact op locatie plaatsvinden.

Wie ben jij
Jij bent de teamplayer die Team Werk wel kan gebruiken: je bent communicatief vaardig en computervaardig. Schakelen tussen verschillende computersystemen vind je geen probleem. Je bent een ondernemend type die goed zelfstandig kan werken. Daarnaast durf je te vragen en sta je open voor feedback.

Om deze leuke en uitdagende functie goed uit te kunnen voeren, zoeken wij een kandidaat die de volgende kennis en/of vaardigheden al in huis heeft:
  • Je volgt minimaal een mbo-opleiding niveau 3 in relevante richting;
  • Je bent beschikbaar voor 16-24 uur;
  • Je kan een VOG overhandigen;
  • Je hebt aantoonbare kennis van het MS Office pakket.

Waar ga je werken
Team Werk maakt onderdeel uit van de sector Sociale Zaken en is verantwoordelijk voor de uitvoering van de Participatiewet. Het team houdt zich bezig met het verbinden van werkgevers, maatschappelijke organisaties en werkzoekenden richting betaald werk of maatschappelijk nuttig werk met als doel uitstroom van uitkeringsgerechtigden. Daarnaast is een doel het zorgdragen voor participatie. Voor de doelgroep met een grotere afstand tot de arbeidsmarkt en arbeidsbelemmerden bemiddeld Team Werk op loonwaarde en richting beschut werk. Het team zet hiervoor verschillende instrumenten in zoals, jobhunting, jobcoaching, werkgelegenheidsprojecten en no?riskpolis.

Het team van medewerkers bestaat uit Consulenten, Jobcoaches en Accountmanagers. Met elkaar streven we ernaar om onze missie/ visie verder te vervolmaken. We zijn een team met een no-nonsense mentaliteit, we hechten veel waarde aan collegialiteit, flexibiliteit en een goede sfeer binnen ons team. Samen zetten we de schouders eronder en gaan we voor een optimaal resultaat!

Wat bieden wij
Wij bieden een leerzame stageplek voor minimaal 6 maanden. Je doet werkervaring op en leert multidisciplinair samen te werken. Daarnaast draagt de stage bij aan systeemkennis en doe je kennis op over wetgeving. Er wordt een stagebegeleider aan je gekoppeld en er is altijd een aanspreekpunt beschikbaar. Bij aanvang van de stage bepalen we wat je wilt leren. Samen werken we aan je competenties om je stage succesvol te kunnen doorlopen.

De stagevergoeding bedraagt €300,- bruto per maand (op basis van 36 uur).

Belangstelling
Ben je enthousiast geworden? Stuur dan je motivatie + cv toe! De sluitingsdatum voor deze vacature is 8 februari 2019.

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Merel van Keulen, jobcoach Team Werk, telefoonnummer 0631963315 of Cameron van Sluys, consulent Team Werk, telefoonnummer 058 7512189.

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure, dan kun je contact opnemen met Sanne van der Ploeg van de afdeling Werving en Selectie van de Gemeente Leeuwarden, telefoonnummer 0650050026.

Wij letten niet op leeftijd, sekse, afkomst, kleur of geaardheid. Bij ons zijn het jouw kwaliteiten die tellen.

Productbeheerder uitkeringsadministratie Participatie, WMO en Jeugd - Gemeente Lansingerland

$
0
0

Lansingerland is een gemeente met ambitie. Altijd in beweging! In het hart van de Metropoolregio Rotterdam Den Haag bieden drie levendige kernen Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek en Bleiswijk en de buurtschappen Rotte en Kruisweg woon- en leefcomfort aan een jonge sportieve bevolking. In Lansingerland staan de inwoners centraal en bouwen wij samen aan een samenleving waarin mensen veilig wonen, werken en recreëren. Dat blijft niet onopgemerkt. Veel jonge gezinnen en bedrijven kiezen voor Lansingerland, een gemeente in ontwikkeling met een bloeiend verenigingsleven, veel groen, een dorps karakter en dicht bij de stad. Ook economisch telt Lansingerland mee: de Greenport Lansingerland is hèt innovatieve kenniscentrum voor hightech-agrobusiness en ontwikkelt zich steeds meer als logistiek centrum.

In Lansingerland doet iedereen mee en is er volop kans voor ontwikkeling. Wij denken in oplossingen en zorgen ervoor dat inwoners en ondernemers zich geholpen voelen. Samen maken wij Lansingerland.

Lansingerland doet ‘t. Doe jij mee?

Voor ons team Participatie zoeken wij een

Productbeheerder uitkeringsadministratie

Participatie, WMO en Jeugd (36 uur)

Ben jij de inspirator die verantwoordelijkheid neemt?

Waar kom je te werken?

Je komt te werken in het domein Samenleving. Het domein Samenleving werkt hard aan het leveren van uitstekende gemeentelijke producten en diensten aan de inwoners van Lansingerland. Burgerparticipatie en vraaggericht werken staan hoog in het vaandel. Alle publiek gerelateerde diensten komen hier fysiek bij elkaar. Het team Participatie bestaat vanaf 1 januari 2019 uit 26 personen waaronder een coördinator, consulenten, een accountmanager Werkgevers Servicepunt, een toetser, medewerkers uitkeringsadministratie, een productbeheerder, een administratief ondersteuner en applicatiebeheerders en levert hulp en ondersteuning aan onze inwoners op het gebied van de Participatiewet, IOAW/IOAZ en Schuldhulpverlening. Je voert zowel werkzaamheden uit voor de uitkeringsadministratie Participatiewet als voor de uitkeringsadministratie WMO en Jeugd (is onderdeel van het team Maatschappelijke ondersteuning & Jeugd).

Wat ga je doen?

  • Je plant de werkzaamheden en verzorgt de afstemming binnen het cluster Uitkeringsadministratie Participatie en Uitkeringsadministratie WMO en Jeugd (7 personen inclusief de productbeheerder);
  • Je bent verantwoordelijk voor de tijdige en juiste betaling van de uitkeringen Participatiewet en verstrekkingen WMO en Jeugd;
  • Je treedt op als vraagbaak en klankbord voor de medewerkers binnen het cluster en de consulenten zowel wetstechnisch als op het gebied van de Suite4Inkomen en Suite4Zorg. Je beantwoordt vragen van consulenten en cliënten over de verstrekte uitkeringen. Daarnaast vertegenwoordig je de Uitkeringsadministratie bij overlegstructuren met andere teams en organiseer je het periodieke overleg van de Uitkeringsadministratie;
  • Je initieert en verbetert zowel nieuwe als bestaande werkprocessen. Je maakt werkinstructies naar aanleiding van de afgesproken werkprocessen. Je bewaakt de kwaliteit en kwantiteit binnen het team en doet, in overleg met de beleidsafdeling en andere stakeholders, voorstellen voor verdere optimalisatie en ontwikkeling van (nieuwe) producten, processen, verordeningen en beleidsregels.
  • Je voert themacontroles uit zoals bijvoorbeeld inkomstenverrekening, voorlopige aanslagen enz. door middel van steekproeven en rapporteert hierover en maakt eventuele verbetervoorstellen.
  • Je bent de sparringpartner tussen de Uitkeringsadministratie en Applicatiebeheer Suite4Inkomen en Suite4Zorg.
  • Je analyseert nieuwe releases en patches van Suite4Inkomen en Suite4Zorg en je informeert de medewerkers Uitkeringsadministratie over de gevolgen hiervan. Daarnaast werk je mee met productietaken als backup voor de overige medewerkers.

Wie ben je?

  • Je functioneert op minimaal HBO werk- en denkniveau en je hebt veel kennis van en ervaring met de Suite4Inkomen en Suite4Zorg van Centric;
  • Je hebt veel kennis en ruime aantoonbare ervaring op het gebied van de administratie van Participatiewet, WMO en Jeugdwet en je hebt ervaring in het coachen en begeleiden van medewerkers;
  • Met jouw helicopterview weet je boven de dagelijkse inhoud uit te stijgen en zie je feiten en problemen in een breder verband;
  • Je bent in staat om soepel te schakelen tussen de verschillende taakonderdelen die horen bij de functie. Daarnaast kun je goed omgaan met weerstand, durf je grenzen op te zoeken en vind je creatieve oplossingen op de inhoud;
  • Je bezit competenties als besluitvaardigheid, resultaatgerichtheid, flexibiliteit, klantgericht, doorzettingsvermogen, inlevingsvermogen, actief luisteren en mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.
  • Je hebt inlevingsvermogen, bent omgevingsbewust, en je bent in staat om doelgericht samen te werken met collega’s van diverse afdelingen en teams.

Wat kan je van ons verwachten?

Maatwerk, uitdaging en ontwikkeling zijn kernwoorden in ons personeelsbeleid. We hebben een informele en collegiale werksfeer, waarin het samen werken aan topkwaliteit dienstverlening voor onze inwoners centraal staat. Je krijgt ruime ontplooiingsmogelijkheden en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een individueel keuzebudget van 19,25% van het jaarsalaris (inclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering en in te zetten voor verschillende doelen waaronder verlof), variabele werktijden en uitgebreide cursus- en trainingsmogelijkheden. Je krijgt een ambtelijke aanstelling in algemene dienst Je wordt tijdelijk aangesteld voor de duur van een jaar. Bij goed functioneren volgt een aanstelling voor onbepaalde tijd. De generieke functienaam is Medewerker Publieksdiensten E – senior en deze functie is gewaardeerd in salarisschaal 10 (max. € 4.225,- per maand bij een 36-urige werkweek). Inschaling vindt plaats op basis van opleiding en ervaring.

Wil je meer weten?

Wil je je nog verder verdiepen in de gemeente Lansingerland kijk dan op www.lansingerland.nl. Heb je nog vragen over de functie of de afdeling dan kun je contact opnemen met Erik Verkade, teammanager Participatie. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Marianne Wolters, P&O adviseur. Beiden zijn bereikbaar via telefoonnummer 14 010.

Enthousiast geworden?

Dan zijn wij benieuwd naar je sollicitatiebrief en Curriculum Vitae. Je kunt tot en met 8 januari 2019 via onze jobsite www.werkeninlansingerland.nl rechtstreeks solliciteren bij de gemeente Lansingerland. Je ontvangt altijd direct een ontvangstbevestiging van je sollicitatie. Een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Als ambtenaar heb je een bijzondere verantwoordelijkheid. Daarom vragen we voor iedere nieuwe collega een Verklaring Omtrent het Gedrag aan en legt iedere nieuwe medewerker aan het begin van de aanstelling de ambtseed/belofte af.


Financieel Adviseur Vitale Stad - Gemeente Tilburg

$
0
0
Interne kandidaten: Indien je momenteel in vaste dienst bent, blijf je in vaste dienst.
Externe kandidaten: een tijdelijke ambtelijke aanstelling voor de duur van 1 jaar met uitzicht op een vaste ambtelijke aanstelling.

Jij bent de financiële expert met een passie voor het ruimtelijk domein!
We zoeken een financieel adviseur voor de afdeling Planning en Control (PEC). Kennis van bedrijfseconomie/gemeentelijke financiën is belangrijk maar zeker zo belangrijk is dat je plezier hebt in financiële advisering én het werken op het beleidsveld Ruimte in al haar facetten en ontwikkelopgaven, van de vergroening van de stad tot de monumenten). Je wordt breed in het ruimtelijk domein ingezet en leert op deze manier de gemeente Tilburg en de verschillende financiële processen in dit domein kennen. Onze adviseurs zijn communicatief sterk, leergierig, initiatiefrijk, verbindend, zien adviseren als een tweede natuur en hebben een stevige persoonlijkheid.

Jij bent het aanspreekpunt voor het account Ruimte op het bedrijfsvoering domein waarin je gemakkelijk kunt schakelen en verbinden. Jij helpt het management onder meer met het organiseren en coördineren van het sturings- en verantwoordingsproces. Je adviseert over de aanpak, noodzakelijke informatie, bewaakt de afspraken en je helpt bij de uitvoering. De bestuursvoorstellen en de aanleveringen in het kader van de planning en control cyclus worden door jou geanalyseerd en beoordeeld op bedrijfseconomische haalbaarheid, risico's, bijdrage aan bestuurlijke doelen van de gemeente en worden door jou getoetst aan wettelijke en gemeentelijke spelregels.
Maar minstens zo belangrijk is ook je pro actieve, signalerende rol ten aanzien van ontwikkelingen en optimalisaties. Met jouw kennis en kunde maak je geldstromen inzichtelijk, uitlegbaar en navolgbaar op basis waarvan de afdeling keuzes en beslissingen kan maken. Transparantie in kosten en opbrengsten is voor jou daarbij vanzelfsprekend. De samenwerking met de bedrijfseconomisch medewerkers van het eigen team, maar ook andere collega's verloopt soepel.

Functie-eisen
Werk- en denkniveau: HBO/WO werk- en denkniveau
Afgeronde opleiding: Bedrijfseconomie of vergelijkbaar
Wij zoeken voor het account Ruimte een nieuwe collega met minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie.
Jij bent full time beschikbaar (36 uur).
Onze adviseurs zijn communicatief vaardig, leergierig, proactief, klantgericht en analytisch sterk.
Bovenal zijn ze een teamplayer.

Arbeidsvoorwaarden
Deze functie is ingedeeld in salarisschaal 11 (aanloopschaal 10). Het salaris is afhankelijk van je ervaring en bedraagt minimaal €2795 ,- en maximaal € 4859,- bruto per maand.
  • Goede werk-privébalans; een fulltime dienstverband is maximaal 36 uur.
  • Een tijdelijke ambtelijke aanstelling voor de duur van 1 jaar met uitzicht op een vaste ambtelijke aanstelling.
  • Een individueel keuzebudget van 17,05 % wat je maandelijks opbouwt. Je bepaalt zelf hoe en wanneer je het budget besteedt.
  • Reis je met openbaar vervoer? Jouw reiskosten worden dan volledig vergoed (2e klas).
  • Maatschappelijk relevant werk. Alles wat je doet heeft direct gevolg voor inwoners, medewerkers en partners van de gemeente Tilburg.
Deze vacature wordt tegelijkertijd intern en extern opengesteld.

Contactinformatie
Solliciteer via de onderstaande button. Wil je eerst meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Marike van Meerendonk,teammanager , via tel nr. 06 - 13 91 60 01
Vragen over de sollicitatieprocedure kun je mailen naar personeel@tilburg.nl onder vermelding van vacaturenummer: PEC18-18e.

Solliciteer digitaal met onderstaande knop.

Aantrekkelijke stad
De stad Tilburg en de dorpen Udenhout en Berkel-Enschot liggen in het Hart van Brabant, waar het leven goed is en mensen zich snel thuis voelen. Tilburg is met 215.000 inwoners de zesde stad van het land. Ondernemend, actief, innovatief. Hard werken gaat hier hand in hand met gezelligheid. Cultuurliefhebbers komen volop aan hun trekken bij de vele evenementen, musea en gevarieerde optredens. Door de vele ontwikkelingen in de Binnenstad, Spoorzone en Piushaven wordt het stadshart steeds aantrekkelijker. De prachtige groene omgeving met veel bos nodigt uit om heerlijk te ontspannen. Er zijn prima onderwijsinstellingen op alle niveaus en er is een breed aanbod op het vlak van sport, horeca, zorg en welzijn.

Professionele netwerkorganisatie
Gemeente Tilburg: 1900 professionals en een jaarbegroting van 859 miljoen euro. Een flinke organisatie dus, met een uitgebreid takenpakket en alle uitdagingen die horen bij een grote gemeente. Een organisatie ook, die in beweging is en steeds meer aansluit bij initiatieven, ideeën en energie in de samenleving. Per opgave bepaalt de gemeente haar rol, met oog voor de belangen die daaromheen spelen. Met een duidelijk doel: samen met burgers en bedrijven zorgen dat mensen prettig in Tilburg kunnen wonen, werken en verblijven.
De gemeentelijke organisatie bestaat uit 19 afdelingen en een Griffie. De sfeer is ontspannen, de lijnen zijn kort en er kan veel. Maar er wordt ook veel verwacht van de medewerkers. Ze zijn klantgericht en resultaatgericht en ze kunnen prima samenwerken. We vragen lef en passie, en uiteraard liefde voor de stad.

De afdeling
De afdeling Planning & Control stelt de organisatie in staat om te kunnen sturen op een gezonde financiële balans tussen de ambities van de stad en de beschikbare middelen. Dit doen wij door excellente advisering gebaseerd op een betrouwbare financiële administratie binnen de kaders van wet- en regelgeving. Wij geloven in de kracht van onze medewerkers. Daarom stimuleren we continu leren en ontwikkelen, waarbij de nadruk ligt op vakman-, eigenaar- en leiderschap.
Door de (sterk) veranderende omgeving is het van belang om wendbaar te zijn als organisatie. Dit biedt veel kansen voor de mensen die er werken. Wil jij samen met de medewerkers van Planning en Control met deze moderne netwerkorganisatie mee professionaliseren? Overtuig ons dan!

Bestuursadviseur - Gemeente Haarlem

$
0
0
  • Je adviseert de wethouder en de ambtelijke organisatie op inhoud, proces en integraliteit op de portefeuilleonderdelen. Je geeft gevraagd en ongevraagd advies en feedback aan de wethouder op diverse dossiers.
  • Je bewaakt de kwaliteit van de College- en Raadsvoorstellen en je bent contactpersoon voor de griffie.
  • Je bewaakt de planning van de bestuurlijke besluitvorming. Je bent aanwezig bij de commissievergadering en houdt overzicht op alle toezeggingen aan de raad en alle vragen vanuit de raad aan de wethouder en ambtelijke organisatie. In de voorbereiding op de staven, commissies en raadsvergaderingen werk je nauw samen met verantwoordelijk ambtenaren en met de communicatieadviseur van de wethouder.

Functie-eisen
  • Een afgeronde academische opleiding (Bestuurskunde, Politicologie).
  • Ruime ervaring in het werken in een politiek gevoelige omgeving.
  • Je bent goed in het ondersteunen van processen en het adviseren hierover. Je kunt een wethouder op strategisch niveau adviseren en je bent in staat om een strategie uit te zetten, op basis van een brede kennis van de (lokale) overheid.
  • Je bent een teamplayer, een netwerker, zoekt de verbinding, weet anderen te enthousiasmeren én je bent analytisch, stressbestendig, nauwkeuring en pro-actief.
  • Je hebt een politiek-bestuurlijke antenne en liefde voor het politieke speelveld. Je voelt je verantwoordelijk voor een goede uitvoering van het coalitieprogramma. Je bent flexibel en het lukt je om in een complexe omgeving, resultaten te boeken.

Arbeidsvoorwaarden
  • Een dienstverband voor 32 uur per week • Een veelzijdige baan voor een enthousiaste, gedreven collega in een stad waar creativiteit en innovatie worden aangemoedigd en een organisatie die wordt gekenmerkt door maatschappelijk bewuste mensen met ambitie en talent. Als je je hierin herkent heb je goede carrièreperspectieven bij de gemeente Haarlem • Het salaris is afhankelijk van ervaring en opleiding en bedraagt maximaal € 4.859,- bruto per maand (schaal 11) bij een fulltime aanstelling in een 36-urige werkweek (exclusief 17,05% Individueel Keuze Budget). • Een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals flexibele werktijden, een laptop en een telefoon. Je kunt vakantiedagen kopen of verkopen. Er wordt volop ingezet op de ontwikkeling van de individuele medewerker binnen ons Talent- en Ontwikkelprogramma.
De gemeente Haarlem werkt toe naar een flexibele netwerkorganisatie, waar de manier van werken en de verbinding op inhoud tussen de verschillende beleidsvelden centraal staat en waar brede inzetbaarheid en flexibiliteit als vaste waarde voor beweging noodzakelijk zijn.

De afdeling Bestuur en Communicatie is gehuisvest op het prachtige Stadhuis van Haarlem en werkt in opdracht van het bestuur en de lijnafdelingen van de gemeente Haarlem en Zandvoort. Het coalitieprogramma is leidend voor ons werk.

Binnen het team Bestuur werken meerdere bestuursadviseurs voor het College van Burgemeester en Wethouders. Deze adviseurs adviseren de wethouder en ambtelijke organisatie op inhoud, proces en integraliteit op de portefeuilleonderdelen. Je werkt nauw samen met de senior communicatieadviseur van de wethouder en met de adviseurs B&W-proces. De bestuursadviseur die wij zoeken zal hoogstwaarschijnlijk gaan werken voor de wethouder openbare ruimte en financiën. Maar moet ook kunnen werken voor de andere portefeuilles.

Contactinformatie
Solliciteren op bovenstaande vacature kan t/m 8 januari 2019 via onze site www.haarlem.nl/werken-bij-de-gemeente-haarlem. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Nelleke Keersmaekers, Coördinator bestuursadvies tel.nr. 0614369668 of NKeersmaekers@haarlem.nl Vragen met betrekking tot de sollicitatieprocedure kun je richten aan wervingenselectie@haarlem.nl

De eerste gesprekken zullen worden gehouden in de week van 14 januari 2019.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bestuurs - en managementsassistent - Gemeente Heemskerk

$
0
0

 De gemeente Heemskerk streeft naar een lerende organisatie, waar structuren en processen zo eenvoudig en efficiënt mogelijk zijn ingericht en waar mensen lef tonen en zich verantwoordelijk voelen.

Onder het Team Algemene Zaken van het domein Bedrijfsvoering valt Bestuur- en managementondersteuning. Als bestuurs- en managementassistent ben je gehuisvest op de bestuursvleugel en werk je voor de collegeleden en MT-leden (gemeentesecretaris en domeinmanagers). Je werkt nauw samen met de andere assistenten en als team ondersteunen jullie de college- en MT-leden en de vergaderingen. Binnen het team werken wij zo veel mogelijk digitaal en daarmee papierloos. Wij zoeken twee bestuurs- en managementassistenten die er met hun toegevoegde waarde voor zorgen dat de college- en MT-leden hun werk beter en doelmatiger kunnen uitvoeren. Assistenten die proactief meedenken en met verbetervoorstellen durven komen voor de werkprocessen en de informatiestromen rondom vergaderingen.

Kom jij onze organisatie versterken als:

Servicegerichte bestuurs- en managementassistent

24 uur


Profiel

Wij letten natuurlijk op wat je kennis en kunde is, maar vooral op wie je bent. Je bent spin in ’t web als het gaat om het bedienen en ondersteunen van de collegeleden en de MT-leden. Je bent handig met systemen en kunt goed organiseren en plannen. Jij bent energiek en hebt een positief karakter. Overzicht, nauwkeurigheid en servicegerichtheid typeren jouw manier van werken. Je bent vooruitstrevend als het gaat om het inrichten van de ondersteuningsprocessen en het beheren van complexe agenda’s. Met vertrouwen en aandacht, geef je ondersteuning en bij vergaderingen notuleer je kernachtig en SMART wat de afspraken zijn. Als persoon ben je mens- en samenwerkingsgericht, heb je zelfkennis en gevoel voor humor.

Taken

  • zorg dragen voor algemene ondersteuning van de collegeleden, de gemeentesecretaris en de domeinmanagers
  • complex agendabeheer van collegeleden, gemeentesecretaris en domeinmanagers
  • ondersteunen van voorzittend domeinmanagers bij de portefeuillehouders-overleggen, waaronder agendering en notulering
  • ondersteunen van gemeentesecretaris bij MT-overleggen, waaronder agendering en notulering
  • ondersteunen van agendering en notulering bij de collegevergaderingen bij afwezigheid van de bestuursadviseur
  • signaleren van knel- en verbeterpunten ten aanzien van kwaliteit, toegankelijkheid en aansluiting van informatiestromen en het komen met verbetervoorstellen
  • beantwoorden van de telefoon en opvangen van bezoekers
  • behandelen van inkomende en uitgaande (digitale) post en verrichten van diverse correspondentie
  • maken van planningen, uitnodigingen, etc.
  • zorg dragen voor cateringassistentie bij bestuurlijke afspraken


Kennis en ervaring

  • Je hebt een administratief/secretariële opleiding op MBO 4 niveau en meerjarige ervaring als  secretaresse 
  • Je hebt ervaring met het werken in een gemeentelijke of politiek-bestuurlijke omgeving
  • Je hebt een goed gevoel voor onderlinge verhoudingen en hebt uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden
  • Je kunt goed plannen en organiseren en bent resultaatgericht
  • Je bent dienstverlenend ingesteld, representatief en hebt een proactieve houding
  • Je kunt goed prioriteiten stellen, je bent stressbestendig en kunt snel schakelen
  • Je hebt een goede beheersing van MS Office en ervaring en affiniteit met het werken met digitale systemen
  • Je bent accuraat, integer en discreet


Ons aanbod

  • We bieden je een uitdagende functie in een prettige, open werkomgeving. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en bedraagt maximaal € 2.986 bruto per maand (schaal 7, peildatum 1 januari 2018) bij een volledige betrekking. Het toepassen van een aanloopschaal kan tot de mogelijkheden behoren. De gemeente beschikt over goede secundaire arbeidsvoorwaarden (17,05% Individueel Keuze Budget). Verder zijn er ruime mogelijkheden voor het volgen van opleidingen en cursussen. Het betreft een aanstelling voor de duur van een jaar die bij goed functioneren wordt omgezet naar een vaste aanstelling.

 

Meer weten?

  • Nadere informatie over de twee functies kan je opvragen bij Dorien van Putten, teamleider Algemene Zaken, 140251.

Sollicitatie

  • Je sollicitatie met cv, kan je vóór 14 januari 2019 online doen via www.heemskerk.nl/werkenbij
  • Gesprekken vinden plaats op 18 januari  2019.


Beleidsadviseur Wonen - Gemeente Gooise Meren

$
0
0

De afdeling Mens en Omgeving is de integrale beleidsafdeling van de gemeente Gooise Meren. De afdeling ontwikkelt en monitort beleid en voert projecten uit in het fysiek en het sociaal domein. De gemeente Gooise Meren wil een regiegemeente zijn die in haar beleid veel ruimte biedt voor eigen initiatief van inwoners. Dat betekent veel aandacht voor participatie door inwoners bij de ontwikkeling van beleid en waar mogelijk  samenwerking en co-creatie met partners binnen de gemeente en in de regio. De afdeling Mens en Omgeving is een belangrijke schakel in de contacten die de gemeente heeft met haar inwoners en instellingen. De afdeling werkt in samenhangende taakgroepen en ontwikkelt zich van individuele prestatiesturing naar collectieve sturing op resultaat en waarden.


Ben jij een kundige beleidsadviseur die op alle niveaus kan ‘omdenken’ en plannen kan vertalen in concrete acties? Wil je een bijdrage leveren aan de lokale samenleving met gevoel voor de bestuurlijke context? Ben jij veelzijdig, creatief en ondernemend?

Solliciteer dan naar de functie van:

 Beleidsadviseur Wonen

(32-36 uur per week)

Wat ga je doen?

Binnen de functie verwachten we het volgende van je:

  • Je bent verantwoordelijk voor de beleidsontwikkeling en bestuurlijke advisering op het gebied van wonen,
  • Je bent verantwoordelijk voor de implementatie van de Woonvisie en de vertaling daarvan naar onder meer projecten in de sfeer van gebiedsontwikkeling, maar ook thema`s als doorstroming, betaalbaarheid, beschikbaarheid etc.  
  • Je onderhoudt op strategisch niveau contacten met diverse externe stakeholders, zoals corporaties, huurderbelangenorganisaties en adviesorganen,
  • Je bent als accounthouder verantwoordelijk voor het overleg met woningcorporaties over o.a. prestatieafspraken
  • Je bent contactpersoon en aanspreekpunt in de regio Gooi en Vechtstreek  en de MRA voor het beleidsveld Wonen.
  • Je volgt de ontwikkelingen op je vakgebied en draagt zorg voor monitoring en rapportage op je vakgebied richting management en bestuur.
  • Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van de  uitvoering van taken op het gebied van woonurgentie, startersleningen, beschermd wonen, huisvesting van statushouders etc.

Wat vragen wij?

Je hebt een WO/HBO werk- en denkniveau, enkele jaren werkervaring bij een gemeente e/o woningcorporatie en affiniteit met beleidsontwikkeling en bestuurlijke advisering op het gebied van Wonen. Je bent zelfstandig, proactief en en durft binnen een team verantwoordelijkheid te nemen voor de te behalen resultaten. Je beschikt over een goede politiek bestuurlijke antenne. Het creëren van draagvlak en het betrekken van inwoners en externe partijen is voor jou een vanzelfsprekendheid. Je kunt goed tegen werkdruk en bent stressbestendig. Je gaat graag de uitdaging aan te werken in een veranderende  organisatie. Belangrijke competenties zijn: Ondernemingszin, Creativiteit, Visie, Omgevingsbewustzijn, Regisseren en Verbinden.


Waar ga je werken?

Op 1 januari 2016 zijn de Naarden, Muiden en Bussum gefuseerd tot de nieuwe Gemeente Gooise Meren. De organisatie (380 medewerkers) uit acht afdelingen en een strategische unit, aangestuurd door de gemeentesecretaris en een directeur. De afdelingen binnen deze domeinen kennen een grote mate van zelfstandigheid. We ontwikkelen door naar een netwerkorganisatie, waarin we vormgeven aan begrippen als eigen initiatief, participatie en financieel gezond. We gaan uit van taakvolwassen medewerkers die (op termijn) in zelfsturende teams werken. Werken bij de Gooise Meren betekent dat je alle ruimte krijgt om het beste uit jezelf te halen en verantwoordelijkheid krijgt.

De nieuwe gemeente Gooise Meren is een zeer aantrekkelijke woon- en verblijfomgeving. Een gemeente met een hoog voorzieningenniveau voor wonen, recreëren, werken en ondernemen, met veel aandacht voor duurzaamheid. Waar inwoners zich kunnen ontplooien en zelf (mede) vormgeven aan hun eigen leefomgeving, samen met de gemeente.

In de gemeente wonen en leven bijna 60.000 inwoners, die van uit dit gebied hun bijdrage leveren aan het economische, culturele en wetenschappelijke kloppend hart van de Randstad.

‘Samen wonen, werken, ondernemen en recreëren in een groen en historisch gebied’, dat is de missie van de gemeente Gooise Meren.

Ons aanbod

Het salaris is maximaal € 4.541 bruto per maand (schaal 10A), bij een volledige werkweek. Per 1 januari 2017 is het Individueel Keuzebudget (IKB) ingevoerd. Vakantiegeld (8%), eindejaarsuitkering (6%), levensloopbijdrage en sommige vakantie-uren worden omgezet in het IKB. Het IKB kan naar eigen keuze ingezet worden, bijvoorbeeld voor extra verlof, maar het kan ook uitbetaald worden op het moment dat jouw dat uitkomt. De gemeente Gooise Meren kent hiernaast een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Het betreft een aanstelling voor de duur van een jaar met uitzicht op een vaste aanstelling bij goed functioneren. 

Informatie

Als je meer informatie wil over deze functie, kun je contact opnemen met Henk Groen(afdelingshoofd Mens en Omgeving) h.groen@gooisemeren.nl of 06-12985981.


Belangstelling

Solliciteer voor 10 januari 2019 een brief met een bondige motivatie en een curriculum vitae via onderstaande button. Vermeld dat het gaat om de vacature Beleidsadviseur Wonen bij Mens en Omgeving.

De sollicitatieprocedure

Deze vacature wordt tegelijkertijd intern en extern opengesteld.

De selectiegesprekken vinden plaats in de week van 14 januari maart 2019.

Senior Communicatieadviseur/ woordvoerder - Gemeente Gouda

$
0
0
Draai jij voor persvragen je hand niet om? Sta jij stevig in je schoenen bij de advisering van collegeleden? Reageer dan op onze vacature.

Het team

Door vertrek van de huidige Senior Communicatieadviseur is de afdeling Bestuurs- en Managementondersteuning van de gemeente Gouda op zoek naar een nieuwe collega. Binnen het team bestuursondersteuning ben je samen met twee collega Senior Communicatieadviseurs verantwoordelijk voor de communicatieondersteuning, advisering en woordvoering van het college van burgemeester en wethouders.

Jouw rol

Je adviseert en ondersteunt communicatief twee collegeleden en je treedt op als woordvoerder richting pers namens deze twee collegeleden;
  • Bij politiek gevoelige dossiers en grote of strategische communicatieprojecten ben jij aan zet. Jewerkt samen met collega's uit de organisatie, je adviseert hen waar nodig en neemt zelf de regie op de communicatie. Je kan daarbij goed en helder schrijven en weet de juiste informatie uit de organisatie en de buitenwereld naar boven te krijgen;

  • Je geeft communicatieadviezen aan het college en individuele collegeleden bij complexe vraagstukken;

  • Je adviseert het college en de organisatie over de communicatiestrategie rond college- en raadsvoorstellen, zodat de inhoud helder en goed met de stad gedeeld wordt;

  • Je onderhoudt contact met relevante in- en externe partijen om de communicatieve belangen van de gemeente te borgen;

  • Je verzorgt de voorbereiding en de begeleiding van collegeleden bij mediaoptredens;

  • Je draait piket voor beantwoording van persvragen;

  • Je signaleert en managet issues;

  • Je vervangt je collega Senior Communicatieadviseurs indien nodig.

    Specifieke taken behorende bij deze functie:

  • Je hebt affiniteit met het fysieke domein, de ruimtelijk ordening, duurzaamheid, en werk en inkomen aangezien jouw twee collegeleden dit in hun portefeuille hebben;

  • Je organiseert het wekelijkse persgesprek met een van de bestuurders na de vergaderingen van het college;

  • Je beheert het persberichtensysteem;

  • Je houdt de collegekosten- en het nevenfunctieoverzicht bij en verzorgt ieder kwartaal de publicatie hiervan.

Wat jij meebrengt
Wij zoeken een enthousiaste medewerker met passie voor communicatie en woordvoering. En verder heb je:
  • Minimaal 5 jaar ervaring met werken in een politiek-bestuurlijke omgeving;

  • Het vermogen een goede inschatting te kunnen maken met betrekking tot de impact en de gevoeligheden van een project of programma, vanuit de politiek tot de media en kan je goed omgaan met de daarmee gepaard gaande druk;

  • Uitstekende communicatieve en schriftelijke vaardigheden en je kunt zelfstandig inhoudelijke thema's gemakkelijk vertalen naar communicatieadviezen;

  • Uitstekende adviesvaardigheden en je bent een stevige gesprekspartner voor bestuurders en management;

  • Een flexibele instelling, bent resultaatgericht en analytisch sterk;

  • Ervaring met burgerparticipatietrajecten en je bent in staat om ontwikkelingen en gevoelens uit de stad te signaleren en te vertalen in communicatieadviezen;

  • Het talent een relevant netwerk op te bouwen en leg je makkelijk verbindingen binnen en buiten de organisatie en weet op een creatieve, innovatieve manier de juiste mensen met elkaar in contact te brengen;

  • Een HBO-opleiding op het gebied van communicatie;

  • Kennis van en ervaring met audiovisuele middelen en nieuwe media.

Wij bieden
  • Werk met hart en ambitie

    Gouda ontwikkelt zich volop. De komende jaren staat er nog veel te gebeuren. Jouw ideeën en jouw kennis kunnen we goed gebruiken. Wij zijn een ambitieuze werkgever die werkt voor en met de stad, haar bewoners, ondernemers en bezoekers. Met trots, maar vooral met een warm hart. Gemiddeld waarderen de circa 500 medewerkers van de gemeente Gouda hun baan met een 7,6; een rapportcijfer om trots op te zijn!

  • Aandacht, training en ontwikkeling

    We willen putten uit jouw kunde om het beste aan de stad te kunnen geven. Daarom vinden we het belangrijk dat jij je kunt ontwikkelen in jouw loopbaan. Voor iedere medewerker is er een budget beschikbaar, om je eigen ontwikkeling vorm te geven. De 'Jonge Goudse' is één van de meest recente trainingsprogramma's, waarbij specifiek aandacht wordt besteed aan de kracht en ontwikkeling van jonge medewerkers in wisselwerking met senior medewerkers. Verder zijn wij aangesloten bij het gemeentelijke samenwerkingsplatform Werken in het Westen, dat een groot aanbod van trainingen en opleidingen heeft.

  • Flexwerken naar wens

    Een goede balans tussen werk en privé vinden we belangrijk. Daarom heb je de mogelijkheid om je uren flexibel in te delen en/of thuis te werken, maar hebben we ook een geweldig mooi gebouw: 'Het Huis van de Stad' als werkplek. Dit moderne gebouw, is centraal gelegen en biedt uitzicht over heel Gouda.

  • Salaris en aanstelling

    Het betreft een vaste functie voor 32 uur per week, waarbij altijd eerst met een contract voor een jaar gestart wordt. Het beoogde salarisniveau is afhankelijk van opleiding en ervaring en betreft maximaal € 4859,-- bruto per maand (functieschaal 11) bij een fulltime dienstverband.

    Enthousiast?

    Wij hopen dat je enthousiast bent geworden om met ons te werken aan Gouda als bruisende stad! Je kunt meteen online solliciteren tot en met 13 januari 2019. De eerste gesprekken zullen plaatsvinden op maandag 28 januari 2019. Wil je meer informatie over de functie, neem dan in week 52 of week 2 contact op met Peter Schraven afdelingshoofd Bestuurs- en Managementondersteuning, via e-mail: peter.schraven@gouda.nl of telefoonnummer 0182-588312. Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met Janine van der Vlist, werving & selectie, afdeling HRM, via 0182-588739.

    Wervingsprocedure

    Maximaal 3 weken na de sluitingstermijn van de vacature kun je een reactie ontvangen op jouw sollicitatie. De selectiecommissie begint na de sluitingsdatum aan de briefselectie en benadert je als je op gesprek mag komen. Daarna wordt er weer een selectie gemaakt en vindt het 2e gesprek plaats. Mocht er een positieve uitslag zijn na het 2e gesprek, dan vindt het arbeidsvoorwaardengesprek plaats.

    Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Gouda als werkgever

Wij zijn vooruitstrevend als regisseur, doen wat we zeggen en zijn en aanspreekbaar op het resultaat. De buitenwereld en onze partners geven hier mede richting aan. Samen vernieuwen we de stad. En samen gaan we voor resultaat in onze stad!

Werken bij de gemeente Gouda betekent: werken in een ambitieuze overheidsorganisatie, met 500 medewerkers. We hebben een platte organisatie met korte lijnen. De professionaliteit en het kennisniveau van medewerkers zijn hoog. Onze organisatie wordt getypeerd als toegankelijk en laagdrempelig. Informele omgang met elkaar, zakelijk op de inhoud. Medewerkers weten elkaar gemakkelijk te vinden, de interne samenwerking is goed. Veel waardering is er voor onze huisvesting, de werkomgeving en de faciliteiten die het 'Huis van de Stad' biedt.

Door de uitdagingen waar we voor staan vragen we van medewerkers dat ze gevoel hebben voor innovatie, ondernemerschap (binnen de ambtelijke context), resultaten boeken en breed en flexibel inzetbaar zijn. We vinden het belangrijk om te investeren in opleiding en ontwikkeling van medewerkers.

We bieden goede en flexibele arbeidsvoorwaarden, ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en een breed takenpakket waar groei in zit.

Medewerker Vergunningen 1 - BEL Combinatie

$
0
0

De BEL Combinatie, werkorganisatie voor drie gemeenten, zoekt een:

Medewerker Vergunningen 1  (36 uur per week)

Een uitdagende baan bij een bijzondere constructie in gemeenteland!


Wij zijn…

geen doorsnee overheidsorganisatie. De BEL Combinatie is een bijzonder samenwerkingsverband tussen de gemeenten Blaricum, Eemnes en Laren. In deze constructie blijven de drie gemeenten zelfstandig en maken alle drie gebruik van één grote, professionele en flexibele ambtelijke organisatie, de BEL Combinatie. Je werkveld is hierdoor verspreid over de gemeenten Blaricum, Eemnes en Laren. Onze organisatie houdt niet vast aan één organisatiemodel, maar blijft zich continue ontwikkelen. Wij werken op alle niveaus in de organisatie vanuit de volgende vier competenties: professionaliteit, openheid, samenwerken en publiek ondernemerschap.

Het team Vergunningen, Handhaving en Juridische Zaken heeft diverse disciplines, van het verlenen van een kapvergunning tot afhandelen van beroepszaken bij de Raad van State. Het team telt ongeveer 30 medewerkers en bestaat uit de onderdelen vergunningen, handhaving inclusief de BOA’s en juridische zaken.

Functie

In onze organisatie werk je voor verschillende opdrachtgevers: de drie colleges. Je klanten zijn de burgers en ondernemers binnen en buiten de drie gemeenten. Je kunt je feilloos bewegen binnen deze verschillende speelvelden. Als Medewerker Vergunningen 1 coördineer en toets je enkelvoudige en meervoudige aanvragen van de omgevingsvergunning. Je bent thuis in de wereld van de bestemmingsplannen en het bouwbesluit.

Je takenpakket bestaat o.a. uit:

  • zelfstandig zorg dragen voor de afhandeling van aanvragen omgevingsvergunning vanaf het vooroverleg tot aan de beschikking, waarbij afstemming met de aanvrager en met andere afdelingen en toetsing aan de bestaande wet- en regelgeving de uitgangspunten zijn;
  • adviseren over het toepassen en uitvoeren van diverse wetten;
  • overleg voeren met aanvragers over ontwerpen en adviezen en onderhandelingen voeren op onderdelen, binnen de afgesproken kaders;


Jij bent…

Een enthousiaste Hbo geschoolde bouwkundige, met een achtergrond op het gebied van Bouw- en woningtoezicht. Je hebt ook gedegen kennis van de omgevingswetgeving.  Meerder jaren werkervaring binnen de gemeentelijke overheid, is een pré, maar ook als je starter bent nodigen we jou graag uit om te reageren. Wij zijn op zoek naar iemand die klantgericht is, zoekt naar wat wél kan en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Los van al deze eigenschappen is het van groot belang dat je inzicht hebt in- en gevoel hebt bij het politieke krachtenveld van de drie gemeenten. Dat vraagt flexibiliteit en een brede blik, maar ook het vermogen om grenzen te bewaken en pragmatische oplossingen aan te dragen.

En verder…

levert de BEL Combinatie een actieve bijdrage aan de crisisorganisatie van de 3 gemeenten en de regio. Dit betekent dat we altijd klaarstaan om onze inwoners bij rampen en grootschalige incidenten de informatie en ondersteuning te bieden die nodig is. Het is een pré als jij ook een rol wilt vervullen hierin. 

Aanbod

  • Een salaris van maximaal € 3.805,- (schaal 9, salarispeil 1 januari 2018);
  • Individueel Keuzebudget (IKB) van 17,05% van het jaarsalaris;
  • Variabele werktijden;
  • Een modern en flexibel pakket aan arbeidsvoorwaarden. Voor alle gemeenteambtenaren gelden de arbeidsvoorwaarden van de CAR-UWO.

 Solliciteren

Geïnteresseerd? Stuur dan je sollicitatie met motivatie en C.V. uiterlijk 6 januari 2019 ter attentie van Eva de Graaf - Folkersma, Adviseur HRM. De eerste gespreksronde staat gepland op woensdag 23 januari in de middag. De tweede gespreksronde staat gepland op vrijdag 25 januari in de ochtend. Heb je vragen over de functie, neem dan contact op met Thio van der Velde, teamleider Vergunningen, Handhaving en Juridische Zaken a.i. Hij is bereikbaar op telefoonnummer: 14035.

Wij doen niets met acquisitie naar aanleiding van deze advertentie.

Projectleider Afpakken - Gemeente Utrecht

$
0
0
Midden-Nederland is één van de belangrijkste spelers in de (inter)nationale cocaïnehandel. Er gaan alleen al in onze regio honderden miljoenen euro's in om. Drugscriminelen gebruiken excessief geweld of dreigen daarmee om hun drugsimperium in stand te houden. Jonge jongens worden aangetrokken tot het geld en de status van de drugshandel. Rivaliteit tussen bendes leidde recent tot een golf van liquidaties. De drugsproblematiek manifesteert zich ook op andere manieren. Op bedrijventerreinen, vakantieparken, in winkelstraten en op andere plekken maken criminelen steeds vaker gebruik van faciliteiten om hun criminele activiteiten mogelijk te maken. Bijvoorbeeld via dekmantelbedrijven, witwasstructuren en criminele dienstverleners. Ondernemers en burgers die goede intenties hebben, worden hier de dupe van. De onder- en bovenwereld raken zo steeds meer verweven in het leven van alledag; en dat heeft een ontwrichtende werking op onze maatschappij. Midden-Nederland wil deze cocaïnehandel en andere ondermijnende criminaliteit tegengaan. Klik hier om te lezen hoe Midden-Nederland deze drugsproblematiek de komende jaren wil aanpakken. We gaan de aanpak van de georganiseerde drugscriminaliteit komende jaren versterken en intensiveren en daarom op zoek naar:

een Projectleider Afpakken (32-36 uur)

Jouw taak: de financiële drugsgeldstromen verstoren

Je richt je op het verstoren van de financiële stromen in de drugswereld in Midden-Nederland en zorgt ervoor dat de regio grote stappen zet in het afpakken van crimineel goed. Hierin versterk en versimpel je het proces rondom het verstoren van financiële verdienmodellen in de criminele ondermijnende drugscriminaliteit. Vanuit een grote inhoudelijke drive stuur je op doelstellingen en richt je je op het resultaat. Je neemt zelf ook actief deel aan onderzoeken naar geldstromen in drugshandel, of onderzoeken waarbij dit een hoofdmoot is. Je jaagt zaken met een financiële component aan binnen het Actiecentrum en binnen de districtelijke ondermijningsteams. Je gebruikt (inter)nationale initiatieven en voorbeelden en verbindt die in jouw aanpak. Je beseft dat (integrale) successen bij de aanpak van financiële stromen in de drugswereld wereldkundig gemaakt moeten worden en communiceert hierover intern en naar de media, of levert een bijdrage aan deze communicatieacties.

In jouw werk gaat het om financiële analyse

Als projectleider Afpakken heb je een grote opgave. Daarom vragen we veel van je. Om te beginnen moet je je aangesproken voelen op waar wij voor staan. Het is een pre als je weet hoe de samenwerkingspartners werken en als je kennis hebt van de processen in de integrale veiligheidsketen. Als je specifieke kennis hebt op het gebied van financieel rechercheren heb je een extra streepje voor. Je koppelt financiële analyse soepel aan pragmatisme. Knelpunten herken je snel en scherp. Je weet wat er nodig is om te zorgen dat het werkt. Je bent een ervaren en zelfstandig werkend projectleider. Daadkrachtig als je bent, snap je dat draagvlak en betrokkenheid belangrijk zijn om vooruit te komen. Organiseren, bouwen en beïnvloeden zijn je op het lijf geschreven. Je hebt een brede maatschappelijke oriëntatie. Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau met een financiële achtergrond.

We bieden jou een plek om het verschil te maken

Midden-Nederland is ambitieus in haar wens om de drugshandel en andere ondermijnende criminaliteit in haar gebied effectief te verstoren. In de Veiligheidscoalitie Midden-Nederland werken 39 gemeenten, de politie, het openbaar ministerie en de belastingdienst en andere partners samen. Dit unieke samenwerkingsverband bundelt de krachten om de georganiseerde ondermijnende drugscriminaliteit een halt toe te roepen. Dit kunnen we niet alleen: met elkaar en met ondernemers en inwoners werken we samen om ons doel te bereiken. De afgelopen jaren hebben we flinke stappen gezet in de aanpak van ondermijning, maar de problematiek is fors en vraagt een extra impuls om echt het verschil te kunnen maken.

Je komt te werken in een team waar hard gewerkt wordt, waar passie voor de gezamenlijke aanpak van criminaliteit vanzelfsprekend is en waar een gezond gevoel voor humor er gewoon bij hoort, waar je kunt leren en ontwikkelen.

Je standplaats is Utrecht, maar je kunt werkzaam zijn in heel Midden-Nederland.

We bieden je in beginsel een aanstelling voor een periode van twee jaar, met de optie tot verlenging. De indicatie voor de zwaarte van de functie is schaal 11.

Een veiligheidsscreening maakt onderdeel uit van de plaatsingsprocedure. Bij gelijke geschiktheid gaan kandidaten die gedetacheerd kunnen worden vanuit één van de convenantpartners (o.a. gemeenten, politie, Belastingdienst, OM) voor. De selectiegesprekken vinden plaats tussen 21 en 25 januari 2019.

Wil jij onze nieuwe collega worden?

Ben je geïnteresseerd, reageer dan uiterlijk 13 januari 2019. Stuur je motivatie en achtergrond naar Ad van Breukelen, hoofd RIEC/RVS. Dat kan alleen via e-mail naar secretariaat@rvsmiddennederland.nl onder vermelding van functie Projectleider Afpakken.

Wil je eerst meer informatie over de functie, mail dan naar secretariaat@rvsmiddennederland.nl en wij nemen telefonisch contact op.

Wil je meer weten over de Veiligheidscoalitie Midden-Nederland en het samenwerkingsverband? Kijk dan op www.veiligheidscoalitie.nl.

Houd deze website in de gaten: wij zijn het komende half jaar op zoek naar meer collega's.

Let op: je kunt niet solliciteren via deze website, ingezonden sollicitaties worden niet in behandeling genomen. Solliciteren kan uitsluitend via secretariaat@rvsmiddennederland.nl

Over Gemeente Utrecht
Utrecht is een van de grootste steden van Nederland. Met ongeveer 4.000 medewerkers zetten we ons in voor de stad en de mensen die er wonen, werken en op bezoek komen.

Mensen maken de organisatie

De gemeente Utrecht wil in direct contact staan met de bewoners van de stad. We werken voor en samen met hen aan een gezonde, slimme en inclusieve stad. Voor een inclusieve stad hebben we ook een inclusieve organisatie nodig. We willen dan ook graag dat de samenstelling van onze organisatie een afspiegeling van de stad is.

We letten op het geven van gelijke kansen bij vacatures. Kwaliteiten en talenten bij mensen zijn belangrijker dan leeftijd, geslacht, handicap, etnische afkomst of nationaliteit.

Programmamanager Georganiseerde Ondermijnende Criminaliteit (GOC) - Gemeente Utrecht

$
0
0
Midden-Nederland is één van de belangrijkste spelers in de (inter)nationale cocaïnehandel. Er gaan alleen al in onze regio honderden miljoenen euro's in om. Drugscriminelen gebruiken excessief geweld of dreigen daarmee om hun drugsimperium in stand te houden. Jonge jongens worden aangetrokken tot het geld en de status van de drugshandel. Rivaliteit tussen bendes leidde recent tot een golf van liquidaties. De drugsproblematiek manifesteert zich ook op andere manieren. Op bedrijventerreinen, vakantieparken, in winkelstraten en op andere plekken maken criminelen steeds vaker gebruik van faciliteiten om hun criminele activiteiten mogelijk te maken. Bijvoorbeeld via dekmantelbedrijven, witwasstructuren en criminele dienstverleners. Ondernemers en burgers die goede intenties hebben, worden hier de dupe van. In Midden-Nederland raken onder- en bovenwereld zo steeds meer verweven in het leven van alledag; en dat heeft een ontwrichtende werking op onze maatschappij. Klik hier om te lezen hoe Midden-Nederland deze drugsproblematiek de komende jaren wil aanpakken.We gaan de aanpak van de georganiseerde drugscriminaliteit komende jaren versterken en intensiveren en zijn daarom op zoek naar:

een Programmamanager Georganiseerde Ondermijnende Criminaliteit (GOC)

(32-36 uur)

Jouw taak: het programma concreet maken

Samen met de andere programmamanager stuur je het programma GOC inhoudelijk aan. Met grote betrokkenheid en enthousiasme draag je het programma uit en weet je je samenwerkingspartners te overtuigen. Als een katalysator breng je belangen en ambities samen om zo de aanpak van georganiseerde ondermijnende drugscriminaliteit een extra impuls te geven, waarbij je ondersteunt en adviseert bij de implementatie van effectieve aanpakken. Je maakt het programma GOC concreet. Je bent transparant naar alle belanghebbenden. Knelpunten pak je pragmatisch aan. Dat doe je daadkrachtig en vanuit een heldere prioritering. Je bent gesprekspartner voor iedereen in de organisatie: van de werkvloer tot bestuur. Je snapt dat de dynamiek en de belangen van je samenwerkingspartners soms op gespannen voet met elkaar kunnen staan: daar ben je alert op en draag je oplossingen voor aan. Je schetst een realistisch beeld van wat er nodig is, in capaciteit, middelen en looptijd. Je zorgt voor een efficiënte samenhang met de programmalijnen binnen de aanpak Georganiseerde Ondermijnende Criminaliteit en creëert een omgeving waarin van goede voorbeelden en (inter)nationale initiatieven kan worden geleerd.

In jouw werk gaat het om pragmatisme en strategie

Om bij ons werken, moet je je zonder meer aangesproken voelen op waar wij voor staan: de aanpak van georganiseerde ondermijnende drugscriminaliteit. Het is een pre als je weet hoe de samenwerkingspartners werken en als je kennis hebt van de processen in de integrale veiligheidsketen. Als je daarnaast ook kennis hebt van georganiseerde ondermijnende criminaliteit, heb je nog een extra streepje voor. Je zet heel graag je tanden in complexe projecten en/of programmamanagement. Je koppelt pragmatisme soepel aan strategisch stappen: je zorgt dat het werkt en denkt daarbij dus een paar stappen vooruit. Je bent een zelfstandig persoon die zich staande kan houden in een uitdagend bestuurlijk krachtenveld. Organiseren, verbinden en beïnvloeden zijn woorden die je op het lijf zijn geschreven. Je hebt een brede maatschappelijke oriëntatie. Je hebt academisch werk- en denkniveau.

We bieden jou een plek om het verschil te maken

Midden-Nederland is ambitieus in haar wens om de drugshandel en andere ondermijnende criminaliteit in haar gebied effectief te verstoren. In de Veiligheidscoalitie Midden-Nederland werken 39 gemeenten, de politie, het Openbaar Ministerie en de Belastingdienst en andere partners samen. Dit unieke samenwerkingsverband bundelt de krachten om de georganiseerde ondermijnende drugscriminaliteit een halt toe te roepen. Dit kunnen we niet alleen: met elkaar en met ondernemers en inwoners werken we samen om ons doel te bereiken. De afgelopen jaren hebben we flinke stappen gezet in de aanpak van ondermijning, maar de problematiek is fors en vraagt een extra impuls om echt het verschil te kunnen maken.

Je komt te werken in een team waar hard gewerkt wordt, waar passie voor de gezamenlijke aanpak van criminaliteit vanzelfsprekend is en waar een gezond gevoel voor humor er gewoon bij hoort, een plek waar je kunt leren en ontwikkelen.

Je standplaats is Utrecht, maar je kunt werkzaam zijn in heel Midden-Nederland.

We bieden je in beginsel een aanstelling voor een periode van twee jaar, met de optie tot verlenging. De indicatie voor de zwaarte van de functie is schaal 12.

Een veiligheidsscreening maakt onderdeel uit van de plaatsingsprocedure. Bij gelijke geschiktheid gaan kandidaten die gedetacheerd kunnen worden vanuit één van de convenantpartners (o.a. gemeenten, politie, Belastingdienst, OM) voor. De selectiegesprekken vinden plaats tussen 21 en 25 januari 2019.

Wil jij onze nieuwe collega worden?

Ben je geïnteresseerd, reageer dan uiterlijk 13 januari 2019. Stuur je motivatie en achtergrond naar Ad van Breukelen, hoofd RIEC/RVS. Dat kan alleen via e-mail naar secretariaat@rvsmiddennederland.nl onder vermelding van functie Programmamanager GOC.

Wil je eerst meer informatie over de functie, mail dan naar secretariaat@rvsmiddennederland.nl en wij nemen telefonisch contact op.

Wil je meer weten over de Veiligheidscoalitie Midden-Nederland en het samenwerkingsverband? Kijk dan op www.veiligheidscoalitie.nl.

Houd deze website in de gaten: wij zijn het komende half jaar op zoek naar meer collega's.

Let op: je kunt niet solliciteren via deze website, ingezonden sollicitaties worden niet in behandeling genomen. Solliciteren kan uitsluitend via secretariaat@rvsmiddennederland.nl

Over Gemeente Utrecht
Utrecht is een van de grootste steden van Nederland. Met ongeveer 4.000 medewerkers zetten we ons in voor de stad en de mensen die er wonen, werken en op bezoek komen.

Mensen maken de organisatie

De gemeente Utrecht wil in direct contact staan met de bewoners van de stad. We werken voor en samen met hen aan een gezonde, slimme en inclusieve stad. Voor een inclusieve stad hebben we ook een inclusieve organisatie nodig. We willen dan ook graag dat de samenstelling van onze organisatie een afspiegeling van de stad is.

We letten op het geven van gelijke kansen bij vacatures. Kwaliteiten en talenten bij mensen zijn belangrijker dan leeftijd, geslacht, handicap, etnische afkomst of nationaliteit.

Coördinator actiecentrum - Gemeente Utrecht

$
0
0
Midden-Nederland is één van de belangrijkste spelers in de (inter)nationale cocaïnehandel. Er gaan alleen al in onze regio honderden miljoenen euro's in om. Drugscriminelen gebruiken excessief geweld of dreigen daarmee om hun drugsimperium in stand te houden. Jonge jongens worden aangetrokken tot het geld en de status van de drugshandel. Rivaliteit tussen bendes leidde recent tot een golf van liquidaties. De drugsproblematiek manifesteert zich ook op andere manieren. Op bedrijventerreinen, vakantieparken, in winkelstraten en op andere plekken maken criminelen steeds vaker gebruik van faciliteiten om hun criminele activiteiten mogelijk te maken. Bijvoorbeeld via dekmantelbedrijven, witwasstructuren en criminele dienstverleners. Ondernemers en burgers die goede intenties hebben, worden hier de dupe van. In Midden-Nederland raken onder- en bovenwereld raken zo steeds meer verweven in het leven van alledag; en dat heeft een ontwrichtende werking op onze maatschappij. Klik hier om te lezen hoe Midden-Nederland deze drugsproblematiek de komende jaren wil aanpakken. We gaan de aanpak van de georganiseerde drugscriminaliteit komende jaren versterken en intensiveren en zijn daarom op zoek naar:

een Coördinator van het Actiecentrum (32-36 uur)

Jouw taak: zorgen dat het werkt

Het Regionale Actiecentrum RIEC ondersteunt de districtelijke teams en de regio in hun strijd tegen georganiseerde, ondermijnende (drugs)criminaliteit. In het Actiecentrum brengen de overheidspartners hun informatie bij elkaar om een integraal beeld te krijgen van een ondermijningsprobleem. De doorontwikkeling van het Actiecentrum is een belangrijk onderdeel van de versterking en intensivering van de aanpak van ondermijning in Midden-Nederland. Als coördinator ben je verantwoordelijk voor de functionele aansturing van de casuscoördinatoren en analisten in het Actiecentrum. Met jouw inzet en kwaliteiten zorg je voor de verdere professionalisering van het proces van signaal tot interventie. Je creëert helderheid in rollen, taken en verantwoordelijkheden en eenduidigheid in het beeld over het af te leveren product. Je bent in staat om een vlekkeloze verbinding te leggen tussen de analysefase en concrete interventies. Je werkt vanuit het besef dat de producten en adviezen een belangrijke basis zijn voor het werk van de samenwerkingspartners. Je zorgt dat het Actiecentrum in nauwe verbinding staat met partners binnen en buiten de regio. Daarmee creëer je een effectief netwerk dat o.a. nieuwe signalen inbrengt. Ook op bestuurlijk niveau vindt samenwerking en afstemming plaats. Kortom, mede door jouw inzet is het Actiecentrum professionele organisatie met een robuust team, waarbinnen iedereen het beste uit zichzelf haalt. Daardoor ontstaat er een continue stroom van casussen en projecten. Je bent daarnaast secretaris van de Regionale Integrale Stuurploeg.

In jouw werk gaat het om daadkracht

Om bij ons te werken, moet je je aangesproken voelen op waar wij voor staan: de aanpak van georganiseerde, ondermijnende drugscriminaliteit. Bij voorkeur heb je hier ook ervaring mee. Daadkracht is op je lijf geschreven. Je weet wat erbij komt kijken om een team en werkprocessen te bouwen en te optimaliseren. Je snapt dat we vooruit willen, maar bewaakt de balans tussen tempo maken en zorgvuldigheid. Door je standvastigheid en pragmatische aanpak weet je zaken voor elkaar te krijgen en dat gaat je soepel af. Je denkt in kansen en mogelijkheden en out-of-the-box, je bent een aanjager. Je stimuleert innovatie in de aanpak en creatieve interventies. Tegelijkertijd ben je verbindend, een netwerker en heb je gevoel voor de belangen van je partners. Je hebt een groot gevoel voor tact. Je bent inhoudelijk coach voor je medewerkers en zorgt ervoor dat hun kwaliteiten en ambities tot hun recht komen. Door je frisse blik op zaken en je creativiteit weet je mensen te inspireren en te overtuigen. Je hebt een academisch werk- en denkniveau.

We bieden jou een plek om het verschil te maken

Midden-Nederland is ambitieus in haar wens om de drugshandel en andere ondermijnende criminaliteit in haar gebied effectief te verstoren. In de Veiligheidscoalitie Midden-Nederland werken 39 gemeenten, de politie, het openbaar ministerie en de belastingdienst en andere partners samen. Dit unieke samenwerkingsverband bundelt de krachten om de georganiseerde ondermijnende drugscriminaliteit een halt toe te roepen. Dit kunnen we niet alleen: met elkaar en met ondernemers en inwoners werken we samen om ons doel te bereiken. De afgelopen jaren hebben we flinke stappen gezet in de aanpak van ondermijning, maar de problematiek is fors en vraagt een extra impuls om echt het verschil te gaan maken.

Je komt te werken in een team waar hard gewerkt wordt, waar passie voor de gezamenlijke aanpak van criminaliteit vanzelfsprekend is en waar een gezond gevoel voor humor er gewoon bij hoort, een plek waar je kunt leren en ontwikkelen.

Je standplaats is Utrecht, maar je kunt werkzaam zijn in heel Midden-Nederland.

We bieden je in beginsel een aanstelling voor een periode van twee jaar, met de optie tot verlenging. De indicatie voor de zwaarte van de functie is schaal 12.

Een veiligheidsscreening maakt onderdeel uit van de plaatsingsprocedure. Bij gelijke geschiktheid gaan kandidaten die gedetacheerd kunnen worden vanuit één van de convenantpartners (o.a. gemeenten, politie, belastingdienst, OM) voor. De selectiegesprekken vinden plaats tussen 21 en 25 januari.

Wil jij onze nieuwe collega worden?

Ben je geïnteresseerd, reageer dan uiterlijk 13 januari 2019. Stuur je motivatie en achtergrond naar Ad van Breukelen, hoofd RIEC/RVS. Dat kan alleen via e-mail naar secretariaat@rvsmiddennederland.nl onder vermelding van functie Coördinator Actiecentrum.

Wil je eerst meer informatie over de functie, mail dan naar secretariaat@rvsmiddennederland.nl en wij nemen telefonisch contact op.

Wil je meer weten over de Veiligheidscoalitie Midden Nederland en het samenwerkingsverband? Kijk dan op www.veiligheidscoalitie.nl.

Houd deze website in de gaten: wij zijn het komende half jaar op zoek naar meer collega's.

Let op: je kunt niet solliciteren via deze website, ingezonden sollicitaties worden niet in behandeling genomen. Solliciteren kan uitsluitend via secretariaat@rvsmiddennederland.nl

Over Gemeente Utrecht
Utrecht is een van de grootste steden van Nederland. Met ongeveer 4.000 medewerkers zetten we ons in voor de stad en de mensen die er wonen, werken en op bezoek komen.

Mensen maken de organisatie

De gemeente Utrecht wil in direct contact staan met de bewoners van de stad. We werken voor en samen met hen aan een gezonde, slimme en inclusieve stad. Voor een inclusieve stad hebben we ook een inclusieve organisatie nodig. We willen dan ook graag dat de samenstelling van onze organisatie een afspiegeling van de stad is.

We letten op het geven van gelijke kansen bij vacatures. Kwaliteiten en talenten bij mensen zijn belangrijker dan leeftijd, geslacht, handicap, etnische afkomst of nationaliteit.

Opdrachtgever openbaar vervoer - Metropoolregio Rotterdam-Den Haag

$
0
0

Opdrachtgever Openbaar vervoer (36 uur)

Een dag uit het leven van een Opdrachtgever Openbaar Vervoer

Je begint de dag met een snelle blik op je mail. In een van de 23 gemeenten die samen de MRDH vormen, zijn vragen in de gemeenteraad gesteld over een OV-studie waarbij jij betrokken bent. Met een collega stuur je bruikbare input naar je contact bij deze gemeente. Daarna snel door naar een bestuurlijk overleg over een ander project, waar je een korte presentatie geeft over de voortgang van de lopende planstudie. Je verwacht daarbij kritische vragen van een bepaalde wethouder, in die gemeente zijn de omwonenden kritisch naar dit project. Terug op kantoor in de middag lunch je met een collega economie, hij zit in een vergelijkbare rol als jij en jullie sparren elke maand. De middag besteed je aan een brainstorm met interne collega’s en collega’s van de vervoerbedrijven en een aantal gemeenten: hoe verkorten we de reistijd in het OV voor de reiziger? Jij vraagt je af of een technologische vernieuwing bij verkeerslichten daarbij kan helpen. Aan het eind van de middag ga je langs bij een vervoerbedrijf: je wilt eens horen waar zij nu tegenaan lopen bij de planvorming van gemeenten voor nieuwe woon- en werklocaties, worden de bedrijven goed bij het proces betrokken?  

Wie zijn we?

De Metropoolregio Rotterdam Den Haag (MRDH) is dé samenwerking van, voor en door 23 gemeenten in de grootstedelijke regio Rotterdam Den Haag. Samen met het bestuur, de gemeenten, medeoverheden en onze netwerkpartners van kennisinstellingen en bedrijfsleven, werken we aan het verbeteren van onze positie als Europese topregio. Wij werken aan een aantrekkelijke regio voor inwoners om te werken, wonen en recreëren, waar (internationale) bedrijven zich vestigen en waar bezoekers zich welkom voelen. Wij richten ons op het versterken van de bereikbaarheid en het economisch vestigingsklimaat. Het gaat erom dat er geïnvesteerd wordt in onze regio, zodat de economie groeit en er meer banen komen.


De MRDH is een vrijwillige gemeenschappelijke regeling van 23 gemeenten en heeft als verlengd lokaal bestuur de status van vervoerregio vanuit de Rijksoverheid gekregen. Daarmee heeft de MRDH wettelijke taken op het gebied van verkeer en vervoer. Zo formuleren wij regionaal verkeer en vervoersbeleid en zijn wij opdrachtgever van het regionale en stedelijke openbaar vervoer in het MRDH-gebied, waarvoor wij concessies verlenen aan vervoerbedrijven. Daarnaast verstrekken wij subsidies voor diverse verkeer- en vervoerprojecten en voor beheer, onderhoud en vervanging van OV-infrastructuur. De MRDH ontvangt hiervoor rechtstreeks middelen van het Rijk (circa € 500 mln. per jaar). Daarnaast heeft de MRDH taken voor het versterken van het economisch vestigingsklimaat in het MRDH-gebied op het gebied van onder andere werklocaties (bedrijventerreinen, detailhandel, kantoren), smart infrastructure (energietransitie, next generation woonwijken), economische vernieuwing (fieldlabs, campusvorming), arbeidsmarkt-onderwijs en economie van het landelijk gebied. De MRDH ontvangt hiervoor een bijdrage van de 23 gemeenten (circa € 5 mln. per jaar).


De MRDH wordt bestuurd door het algemeen bestuur en het dagelijks bestuur. Voorts zijn er twee bestuurscommissies voor verkeer en vervoer respectievelijk economisch vestigingsklimaat waarin wethouders zitting hebben.  

Tot slot zijn er twee adviescommissies voor verkeer en vervoer respectievelijk economisch vestigingsklimaat waarin raadsleden zitting hebben. De MRDH-samenwerking wordt ondersteund door de MRDH-organisatie, die nauw samenwerkt met de 23 gemeenten, waar de uitvoeringskracht ligt en het bestuurlijk en ambtelijk eigenaarschap is belegd. Daarnaast wordt vanuit de inhoud nauw opgetrokken met bestuurders en medewerkers van medeoverheden en onze netwerkpartners van vervoerders, kennisinstellingen en bedrijfsleven. De komende maanden spelen de nieuwe bestuursperiode, de nieuwe strategische agenda en het doorontwikkelen van regionaal besturen en organiseren een grote rol in onze activiteiten.


Wie zoeken we?

Voor de afdeling Openbaar Vervoer, in het team OV-infrastructuur zoeken wij een ervaren en enthousiaste collega, die aantoonbare werkervaring heeft in de wereld van ruimtelijke ontwikkeling, infrastructuur en de planvorming en besluitvorming die daarbij komt kijken. Onderzoeken, studies, projecten met veel stakeholders en meerdere invalshoeken motiveren jou, het maatschappelijk belang achter deze dossiers weet jij te benoemen en steeds een stap verder tot uitvoering te brengen. Intern stel jij je op als zowel een vraagbaak als een teamspeler, energie krijg je uit het samen bereiken van resultaten. Onze gemeenten en vervoerbedrijven waarderen jou als een professionele partner: betrouwbaar op de inhoud, altijd oog voor de relatie. Schakelen met externe adviseurs is voor jou een tweede natuur.       

 

Wat zijn de functie-eisen?

1)   Minimaal HBO, bij voorkeur met een ruimtelijke achtergrond.

2)   Vijf jaar relevante werkervaring

3)   Kennis van de overheid en stakeholdersmanagement.

4)   Uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden

Welke competenties zoeken we?

Jij bent een verbinder: tussen inhoud en mensen, tussen organisaties, tussen strategie en uitvoering, tussen sectoren. Herkenbaar? Dan beschik jij over de volgende competenties: analytisch vermogen, adviesvaardigheden, communicatief, samenwerkingsgericht.

 

Wat zijn onze kernwaarden?

Vanuit ons DNA – verbinding, toekomstgerichtheid en ondernemerszin - kennen we zes kernwaarden:

1)   Proactief

2)   Resultaatgerichtheid

3)   Opdrachtgeverschap

4)   Flexibiliteit

5)   Samenwerken

6)   Sensitief voor de omgeving

 

Wat bieden we?

We bieden een prettige en professionele werkomgeving, waarin we voor resultaat gaan. We bieden daarbij een salaris dat, afhankelijk van opleiding, leeftijd en ervaring, maximaal € 4.859,= bruto per maand (schaal 11 CAO gemeenten) bedraagt bij een volledige werkweek en (uitzicht op) een dienstverband voor onbepaalde tijd. We bieden daarnaast aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, bijvoorbeeld de opbouw van een individueel keuzebudget, een vergoeding voor een tablet/laptop en mobiele telefoon, volledige OV-vergoedingen voor woon-werkverkeer (2de klasse) en dienstreizen (1ste klasse).


Wil je bij ons komen werken?

Je sollicitatie, voorzien van CV, dient uiterlijk 13 januari in het bezit te zijn van de Metropoolregio Rotterdam Den Haag, t.a.v. Jacqueline van Dam , per e-mail j.vandam@mrdh.nl. Wil je meer weten over de functie dan kun je contact opnemen met Christel Mourik, manager afdeling OV: 088-5445183 of c.mourik@mrdh.nl.


De vacature wordt intern binnen de MRDH-organisatie uitgezet én tegelijkertijd intern bij de 23 gemeenten en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang. Na sluiting van de termijn vindt een briefselectie door de selectiecommissie plaats, waarna de gesprekken worden ingepland. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.


Opdrachtgever openbaar vervoer - Metropoolregio Rotterdam-Den Haag

$
0
0

Opdrachtgever Openbaar vervoer (36 uur)

Een dag uit het leven van een Opdrachtgever Openbaar Vervoer

Je begint de dag met een snelle blik op je mail. In een van de 23 gemeenten die samen de MRDH vormen, zijn vragen in de gemeenteraad gesteld over een OV-studie waarbij jij betrokken bent. Met een collega stuur je bruikbare input naar je contact bij deze gemeente. Daarna snel door naar een bestuurlijk overleg over een ander project, waar je een korte presentatie geeft over de voortgang van de lopende planstudie. Je verwacht daarbij kritische vragen van een bepaalde wethouder, in die gemeente zijn de omwonenden kritisch naar dit project. Terug op kantoor in de middag lunch je met een collega economie, hij zit in een vergelijkbare rol als jij en jullie sparren elke maand. De middag besteed je aan een brainstorm met interne collega’s en collega’s van de vervoerbedrijven en een aantal gemeenten: hoe verkorten we de reistijd in het OV voor de reiziger? Jij vraagt je af of een technologische vernieuwing bij verkeerslichten daarbij kan helpen. Aan het eind van de middag ga je langs bij een vervoerbedrijf: je wilt eens horen waar zij nu tegenaan lopen bij de planvorming van gemeenten voor nieuwe woon- en werklocaties, worden de bedrijven goed bij het proces betrokken?  

Wie zijn we?

De Metropoolregio Rotterdam Den Haag (MRDH) is dé samenwerking van, voor en door 23 gemeenten in de grootstedelijke regio Rotterdam Den Haag. Samen met het bestuur, de gemeenten, medeoverheden en onze netwerkpartners van kennisinstellingen en bedrijfsleven, werken we aan het verbeteren van onze positie als Europese topregio. Wij werken aan een aantrekkelijke regio voor inwoners om te werken, wonen en recreëren, waar (internationale) bedrijven zich vestigen en waar bezoekers zich welkom voelen. Wij richten ons op het versterken van de bereikbaarheid en het economisch vestigingsklimaat. Het gaat erom dat er geïnvesteerd wordt in onze regio, zodat de economie groeit en er meer banen komen.


De MRDH is een vrijwillige gemeenschappelijke regeling van 23 gemeenten en heeft als verlengd lokaal bestuur de status van vervoerregio vanuit de Rijksoverheid gekregen. Daarmee heeft de MRDH wettelijke taken op het gebied van verkeer en vervoer. Zo formuleren wij regionaal verkeer en vervoersbeleid en zijn wij opdrachtgever van het regionale en stedelijke openbaar vervoer in het MRDH-gebied, waarvoor wij concessies verlenen aan vervoerbedrijven. Daarnaast verstrekken wij subsidies voor diverse verkeer- en vervoerprojecten en voor beheer, onderhoud en vervanging van OV-infrastructuur. De MRDH ontvangt hiervoor rechtstreeks middelen van het Rijk (circa € 500 mln. per jaar). Daarnaast heeft de MRDH taken voor het versterken van het economisch vestigingsklimaat in het MRDH-gebied op het gebied van onder andere werklocaties (bedrijventerreinen, detailhandel, kantoren), smart infrastructure (energietransitie, next generation woonwijken), economische vernieuwing (fieldlabs, campusvorming), arbeidsmarkt-onderwijs en economie van het landelijk gebied. De MRDH ontvangt hiervoor een bijdrage van de 23 gemeenten (circa € 5 mln. per jaar).


De MRDH wordt bestuurd door het algemeen bestuur en het dagelijks bestuur. Voorts zijn er twee bestuurscommissies voor verkeer en vervoer respectievelijk economisch vestigingsklimaat waarin wethouders zitting hebben.  

Tot slot zijn er twee adviescommissies voor verkeer en vervoer respectievelijk economisch vestigingsklimaat waarin raadsleden zitting hebben. De MRDH-samenwerking wordt ondersteund door de MRDH-organisatie, die nauw samenwerkt met de 23 gemeenten, waar de uitvoeringskracht ligt en het bestuurlijk en ambtelijk eigenaarschap is belegd. Daarnaast wordt vanuit de inhoud nauw opgetrokken met bestuurders en medewerkers van medeoverheden en onze netwerkpartners van vervoerders, kennisinstellingen en bedrijfsleven. De komende maanden spelen de nieuwe bestuursperiode, de nieuwe strategische agenda en het doorontwikkelen van regionaal besturen en organiseren een grote rol in onze activiteiten.


Wie zoeken we?

Voor de afdeling Openbaar Vervoer, in het team OV-infrastructuur zoeken wij een ervaren en enthousiaste collega, die aantoonbare werkervaring heeft in de wereld van ruimtelijke ontwikkeling, infrastructuur en de planvorming en besluitvorming die daarbij komt kijken. Onderzoeken, studies, projecten met veel stakeholders en meerdere invalshoeken motiveren jou, het maatschappelijk belang achter deze dossiers weet jij te benoemen en steeds een stap verder tot uitvoering te brengen. Intern stel jij je op als zowel een vraagbaak als een teamspeler, energie krijg je uit het samen bereiken van resultaten. Onze gemeenten en vervoerbedrijven waarderen jou als een professionele partner: betrouwbaar op de inhoud, altijd oog voor de relatie. Schakelen met externe adviseurs is voor jou een tweede natuur.       

 

Wat zijn de functie-eisen?

1)   Minimaal HBO, bij voorkeur met een ruimtelijke achtergrond.

2)   Vijf jaar relevante werkervaring

3)   Kennis van de overheid en stakeholdersmanagement.

4)   Uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden

Welke competenties zoeken we?

Jij bent een verbinder: tussen inhoud en mensen, tussen organisaties, tussen strategie en uitvoering, tussen sectoren. Herkenbaar? Dan beschik jij over de volgende competenties: analytisch vermogen, adviesvaardigheden, communicatief, samenwerkingsgericht.

 

Wat zijn onze kernwaarden?

Vanuit ons DNA – verbinding, toekomstgerichtheid en ondernemerszin - kennen we zes kernwaarden:

1)   Proactief

2)   Resultaatgerichtheid

3)   Opdrachtgeverschap

4)   Flexibiliteit

5)   Samenwerken

6)   Sensitief voor de omgeving

 

Wat bieden we?

We bieden een prettige en professionele werkomgeving, waarin we voor resultaat gaan. We bieden daarbij een salaris dat, afhankelijk van opleiding, leeftijd en ervaring, maximaal € 4.859,= bruto per maand (schaal 11 CAO gemeenten) bedraagt bij een volledige werkweek en (uitzicht op) een dienstverband voor onbepaalde tijd. We bieden daarnaast aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, bijvoorbeeld de opbouw van een individueel keuzebudget, een vergoeding voor een tablet/laptop en mobiele telefoon, volledige OV-vergoedingen voor woon-werkverkeer (2de klasse) en dienstreizen (1ste klasse).


Wil je bij ons komen werken?

Je sollicitatie, voorzien van CV, dient uiterlijk 13 januari in het bezit te zijn van de Metropoolregio Rotterdam Den Haag, t.a.v. Jacqueline van Dam , per e-mail j.vandam@mrdh.nl. Wil je meer weten over de functie dan kun je contact opnemen met Christel Mourik, manager afdeling OV: 088-5445183 of c.mourik@mrdh.nl.


De vacature wordt intern binnen de MRDH-organisatie uitgezet én tegelijkertijd intern bij de 23 gemeenten en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang. Na sluiting van de termijn vindt een briefselectie door de selectiecommissie plaats, waarna de gesprekken worden ingepland. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.


Elektrotechnicus (weerwille) - Waterschap Drents Overijsselse Delta

$
0
0

De afdeling Beheer waterketen is verantwoordelijk voor zowel het beheer van de waterketen als het onderhoud aan de installaties van waterketen en watersysteem en dijken.

Wanneer het gaat over beheer waterketen gaat het om de dagelijkse zorg voor het transporteren en zuiveren van afvalwater en het verwerken en afzetten van zuiveringsslib. Bij onderhoud installaties gaat het om het in goede staat houden van diverse installaties. Denk daarbij aan de rioolwaterzuiveringsinstallaties, gemalen, stuwen en diverse andere technische installaties.

De afdeling zoekt voor het team Onderhoud een nieuwe medewerker voor de functie van:

                               ELEKTROTECHNICUS

                                   voor 36 uur per week, met standplaats Weerwille

De baan

In deze functie ben je, binnen het cluster onderhoud watersysteem, verantwoordelijk voor de uitvoering van het onderhoud van de installaties van oppervlaktewater gemalen, stuwen en inlaten. Je voert planmatig en correctief onderhoud uit aan de elektrotechnische en besturingstechnische installaties. Waar nodig verricht je ook werktuigbouwkundig onderhoud. Tevens voer je technische inspecties uit aan de installaties en leg je bevindingen vast in een onderhoud beheers programma.

Wat verwachten wij?

-      Je beschikt over een afgeronde MBO-4 opleiding elektrotechniek of mechatronica;

-      Je hebt een aantal jaren ervaring op het gebied van elektronisch onderhoud van grotere (industriële) technische installaties;

-      Je bent een “teamplayer” die in staat is bij grotere onderhoudsactiviteiten een organiserende rol te vervullen;

-      Uiteraard dien je ook zelfstandig te kunnen werken;

-      Je bent flexibel en zorgvuldig;

-      Je gaat deel uitmaken van de storingsdienst kring onderhoud.

Wat bieden wij?

-      Een uitdagende en veelzijdige functie;

-      Een salaris van maximaal € 2.961,- bruto afhankelijk van opleiding en ervaring                                  (schaal 7, bij een 36-urige werkweek);

-      Een modern pakket arbeidsvoorwaarden conform de SAW;

-      Een individueel keuzebudget van plusminus 20% bovenop het brutosalaris;

-      Goede pensioenvoorzieningen bij het ABP;

-      Een collectieve ziektekostenverzekering;

-      Goede opleidingsmogelijkheden;

-      Een reiskostenvergoeding.

Informatie en sollicitatie

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen (vanaf 31 december 2018)  met Michiel van Twillert, (teamleider Onderhoud) via het e-mailadres michielvantwillert@wdodelta.nl. Als deze baan is wat je zoekt, solliciteer dan vóór 7 januari 2019 via de link op onze website www.wdodelta.nl/vacatures ‘direct solliciteren op deze vacature’ en voeg je sollicitatiebrief met CV toe.

Viewing all 10780 articles
Browse latest View live